Team as a service

Capaciteitsprobleem? Lage velocity? Tekort aan expertise?
Huur een Enrise team!

Ga voor extra slagkracht!

Developmenttrajecten lopen niet altijd lekker. Soms heb je meer mensen nodig. Meer kennis, meer Agile-ervaring en meer handen aan de knoppen. Je huurt freelancers in, maar dat zijn geen blijvertjes waardoor opgebouwde kennis het pand weer verlaat. Wat je nodig hebt is een dedicated Agile team dat jouw project glad trekt, je mensen begeleidt en pas weer weggaat als je eigen ontwikkelteam alles onder controle heeft.

Agile development

Enrise gelooft in een Agile-aanpak. Wij kunnen afhankelijk van het type project en de fase waarin het verkeert met verschillende Agile-frameworks werken. Daarbij wordt voornamelijk Scrum toegepast, maar in bepaalde gevallen werkt bijvoorbeeld Kanban beter. Ons uitgangspunt bij het toepassen van Agile-frameworks is om zo snel mogelijk werkende software te leveren aan jou en je eindgebruikers. Dat doen we bij Enrise al jaren in zelfsturende teams en hun 100% Agile aanpak.

Zelfsturende teams

 • Persoonlijk klantcontact
 • Verantwoordelijkheid bij iedereen
 • Bediening van A tot Z
 • Geen managementlagen
 • Geen bureaucratie

100% Agile

 • Doel: Snel business-waarde creëren
 • Waarom: Vandaag weet je nog niet wat je morgen wilt
 • Scope verkleinen: elke 2 weken werkende software
 • Inspect & adapt: evalueren en verfijnen
 • Volledige projecttransparantie via onze tool Jira
 • Geen ‘point of no return’: op elk moment uitstappen

Lees meer over onze 100% Agile aanpak

 Enrise biedt zeer ervaren Scrum development teams die in staat zijn om snel belangrijke features of tools voor diverse stakeholders te leveren.

Dit kan zelfstandig of in samenwerking met reeds aanwezige Scrum teams waarbij we helpen om de velocity te verhogen.

Continuous Delivery

Risico’s en problemen signaleren wij graag al in een vroeg stadium, zodat we het kunnen oplossen. We zetten hiervoor continuous delivery in als technisch raamwerk. De keten van ontwikkeling naar beheer verloopt daardoor efficiënter.

Continuous delivery biedt ook een functioneel raamwerk waarmee tijdig feedback wordt ontvangen en kennis wordt opgedaan, ten gunste van het proces en het product. Bij Enrise zorgen we ervoor dat met continuous delivery het beheer integraal onderdeel wordt van de implementatie.

Dankzij continuous delivery kan nieuwe functionaliteit snel en efficiënt in productie worden genomen; zelfs op dagelijkse basis.

Co-sourcing

Bij Enrise werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. Onze ervaring is dat zo’n intensieve samenwerking altijd de best mogelijke projectuitkomst geeft. Dit noemen wij co-sourcing. De samenwerking geldt voor meerdere disciplines, maar vooral op technisch vlak. Wij juichen het toe dat developers van onze opdrachtgevers meedraaien in het project. Bij jullie of bij ons. Of beide.

In-house of op locatie

Zolang de faciliteiten voor onze ontwikkelaars beschikbaar zijn, leveren zij de kwaliteit die je van ze mag verwachten bij de realisatie van je digitale product. Het maakt voor ons Agile team dus niet uit of we in ons monumentale graanpakhuis in Amersfoort werken of bij jou op kantoor.

Meer weten over ons Team as a Service voor jouw project? 

Pim van der Linden

Bel of mail Pim van der Linden

088-5553300 | pim@enrise.com

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search