Development

Hosting & Support

Build, Run & Operate.
Budget voor e-commerce

Een onbereikbare of trage applicatie kan tot grote omzetverliezen en reputatieschade leiden. Onfeilbare hosting is essentieel voor je online business.

E-commerce

Enrise heeft veel ervaring met het ontwerpen, inrichten en ondersteunen van snel schaalbare e-commerce omgevingen met 24/7 beschikbaarheid. Op basis van de wensen en eisen die je aan je platform stelt ontwerpen en bouwen we een omgeving op basis van de meest moderne en betrouwbare technieken, methodieken en hostingplatformen (bijvoorbeeld AWS, Azure of GCP).

DevOps

Onze developers werken volgens het DevOps-principe. Ze zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en in de lucht houden van de webshop. Dankzij onze DevOps-aanpak hebben we veel ervaring met de schaalbaarheid van code en gaat er geen tijd verloren aan trage communicatie tussen verschillende organisaties of afdelingen. 

Veel organisaties kiezen ervoor om de webshop intern door te ontwikkelen. We helpen daarbij door bijvoorbeeld deploymentprocessen goed in te richten of te automatiseren en onze kennis te delen.

Schaalbaar, kostenefficiënt en veilig 

Een webapplicatie maakt delen van je systemen publiek beschikbaar. Je gebruikers verwachten dat je webapplicatie altijd beschikbaar is, snel laadt en ze het veilig kunnen gebruiken. 

Onze DevOps-experts kunnen je applicatie op verschillende Public Clouds en Private Clouds onderbrengen. Daarbij worden zaken als security, logging, monitoring, deployments, (geautomatiseerde) kwaliteitstesten en de schaalbaarheid van je applicatie stevig onder de loep genomen. We richten volledige landschappen in met templates. Door zo min mogelijk handmatig in te richten zijn verschillende omgevingen overal reproduceerbaar, nagenoeg identiek en kan je in het geval van grote verstoringen snel weer online zijn. 

Korte time tot market

Dit doen we voor zowel nieuwe webapplicaties als bestaande. We richten alles zo in dat nieuwe versies van je applicaties tot op featureniveau automatisch getest worden en naar jouw eisen en wensen automatisch uitgerold worden naar de verschillende omgevingen. Door deze stappen te automatiseren kun je snel nieuwe features aan je gebruikers serveren en wordt je time-to-market flink verkort. 

We assisteren daarnaast organisaties die DevOps implementeren. Dat kan in de vorm van derdelijns support zijn of het delen van kennis.