Your favorite digital partner

Enrise is een van de grootste onafhankelijke digital agencies in Nederland. We zijn gespecialiseerd in complexe IT-vraagstukken. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Voor talloze opdrachtgevers. Op een agile manier. Aan de hand van iteratieve processen. Maar deze passie gaat verder dan alleen technologie. Onze focus ligt namelijk altijd op het realiseren van jouw business case. We zijn niet zomaar een zelfsturend collectief van autonome teams. We zijn partners in jouw digitale ambities. Dat noemen we: Impact Driven Development.

Bij Enrise geloven we niet in: ‘jij vraagt, wij draaien’. Wij begrijpen dat echte impact ontstaat door betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Daarom begint alles met een stevige commitment aan jouw doelen. Pas als we samen een heldere richting hebben bepaald, starten we met de ontwikkeling. Dat doen we geregeld samen met bestaande IT-afdelingen. Want wij zijn dol op kennisdeling. Zo weten we zeker dat onze oplossing echt bij jou past. En dat de doorontwikkeling en het onderhoud ook goed geborgd zijn. Door deze aanpak voldoen we niet alleen aan jouw verwachtingen, maar overtreffen we deze zelfs.

Zo doen we dat

Onze development teams doen veel meer dan alleen code kloppen. Ze zijn intrinsiek gemotiveerd om je te helpen bij het realiseren van je groeiambities. Dat heeft alles te maken met de manier waarop wij georganiseerd zijn. Wij willen impact maken. Op bedrijven. Maar ook op mensen. En de hele wereld om ons heen.

Autonomie

Enrise is een zelfsturend collectief van autonome teams. Door onze manier van werken en organiseren bestaat er bij Enrise geen hiërarchie. We hebben geen directie of managers. Maar alleen verantwoordelijke professionals in diverse segmenten: Your favorite digital partner.

Onafhankelijkheid

Bij Enrise geen vendor lock-in, maar open-source. We willen niet beperkt worden in onze onafhankelijkheid en keuzevrijheid. We kiezen ervoor geen kickback-fees of andere financiële tegemoetkomingen aan te nemen. Je kan erop vertrouwen dat onze adviezen zuiver, onafhankelijk en integer zijn.

A Nice Place For Experts

Bij Enrise leren we dat je als individu unieke eigenschappen hebt die bijdragen aan een collectief succes. Of je nou met ons samenwerkt, of bij ons komt werken. Je maakt altijd een groei door.

 

Daarom gebruiken we onze naam ook als werkwoord: “To Enrise something..”

Opdrachtgevers

Enkele van de organisaties waar we mee samenwerken.
AutoTrack
Simpel logo
Big green egg logo
CRV logo
Weltevree klant logo
FIGO logo
Dr. Oetker logo

#Trots

We mogen onszelf een Award-winning Digital Agency noemen, daar zijn we trots op!

Simpel.nl is 7 x op rij Telecom website v/h jaar waarvan afgelopen 2 jaar de populairste website van NL!

->
emerce 100

Enrise in Emerce 100 beste e-business bedrijven 2024

->
Dutch Digital Agencies

Enrise is aangesloten bij Dutch Digital Agencies

->
Fonk 150 Best Agencies 2022

Enrise in de Fonk150 Beste Bureaus 2022

->