Over Enrise

Enrise betekent; Take (someone or something) up to greater heights. Dat is wat Enrise nastreeft. Daarom gaat deze Over Enrise pagina over Enrisers. Vakmensen die zelf de regie over hun professionele leven nemen. Vakmensen met geel bloed wordt zelfs gezegd 🙂
Want onze manier van organiseren. De manier waarop wij werken voor onze klanten en aan onze projecten is anders dan ‘standaard’. We willen onszelf als individu, ons bedrijf én onze klanten verder brengen, laten groeien en het beste uit zichzelf laten halen.

We laten je graag zien hoe wij het anders doen. Namelijk door autonomie, vertrouwen en vakmanschap centraal te stellen. Geen management, geen directie, maar professionals die willen Enrisen op alle mogelijke manieren.

We kunnen er pagina’s over vol schrijven, scroll vooral door om meer te lezen. Maar check ook onze videoserie ’99 Problems But The Boss Ain’t One’. 7 korte video’s waarin Enrisers je zelf vertellen hoe het echt werkt in een 100% zelfsturend bedrijf. Klik HIER om alle afleveringen te zien.

Zo doen we dat

Door ons unieke organisatiemodel en sterke bedrijfscultuur hebben we een groep gelijkgestemde scherpe geesten bij elkaar weten te brengen. Samen met onze klanten pakken we de meest technische uitdagingen aan en vinden we antwoorden op complexe vraagstukken. Dit is waar wij voor staan.

#1 Autonomie

We hebben de vrijheid om eigen tools te kiezen, mensen aan te nemen en met vernieuwende ideeën te komen. Opdrachten doen we alleen voor bedrijven waarin we geloven. En samen sturen we de organisatie.

#2 Betrokken

Toegewijde teams waarvan je iedereen bij naam kent. Verantwoordelijk van begin tot eind. Korte lijntjes. Mensen met bakken ervaring. Professionals met een ongezouten mening en één doel: jouw product of dienst naar het volgende niveau brengen.

#3 Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van elke relatie. Niet elk detail controleren of vastleggen. Loslaten en bouwen op elkaars vakmanschap en gedeelde waarden.

#4 Onafhankelijk

Bij Enrise geen vendor lock-in, maar open-source. We willen niet beperkt worden in onze onafhankelijkheid en keuzevrijheid. En dat gunnen we jou ook. We kiezen ervoor geen kickback-fees of andere financiële tegemoetkomingen aan te nemen. Je kan erop vertrouwen dat onze adviezen zuiver, onafhankelijk en integer zijn.

#5 Kennisverslaafd

Onze mensen leven voor het vinden van elegante moderne oplossingen voor complexe (technologische) vraagstukken. Die honger naar nieuwe uitdagingen en kennis uit zich in de gedrevenheid en begeisterung van alle Enrisers.

#6 Agile

Wij geloven in de Agile werkwijze. Niet vooraf tot in detail bepalen wat het eindresultaat gaat zijn. Maar, door in korte cycli te werken en constant met elkaar te reflecteren, tot het beste resultaat te komen. Binnen budget en binnen gestelde deadlines, en met de hoogste toegevoegde waarde.

Wij zijn zelfsturend

Enrise is een collectief van autonome teams, zonder centrale aansturing. We hebben vrijheid hoog in het vaandel. Sterker nog, het is een kernwaarde. We willen allemaal de vrijheid van meedenken, meepraten en meebeslissen over de dagelijkse processen en de koers van Enrise.

Onze klanten

Enkele van de organisaties waar we mee samenwerken.
AutoTrack
Simpel logo
Big green egg logo
Dr. Oetker logo
CRV logo
Liberty Global logo
Gemeente Nijmegen logo
Vodafone Ziggo logo
Weltevree klant logo
Dynamo Retail Group klant logo
FuturumShop
Pitmaster X

#Trots

We mogen onszelf een Award-winning Digital Agency noemen, daar zijn we trots op!
Emerce 100 2022 Badge

Enrise in Emerce 100 beste e-business bedrijven 2022

->
Laravel Certified Company 2022

Enrise mag zich Laravel Certified Company noemen!

->
MT1000 Beste NPS-score 2021

Enrise opnieuw winnaar in de NPS-ranking MT1000 Beste Internetbureau 2021

->
Fonk 150 Best Agencies 2022

Enrise in de Fonk150 Beste Bureaus 2022

->