diensten

Wij creëren in zelfsturende teams hoogwaardige internettoepassingen zoals apps, API’s, zoeksystemen, sites, shops & portals.

We onderscheiden ons van andere bureaus door onze unieke CodeCuisine® werkwijze met full focus op technisch creatieve toepassingen. Dat maakt ons tot een technisch internetbureau.

Team as a Service

Huur een Enrise Agile Team voor extra slagkracht. Een dedicated Agile team dat jouw project glad trekt, je mensen begeleidt en pas weer weggaat als je eigen ontwikkelteam alles onder controle heeft.

Apps & Webapplicaties

Wij ontwikkelen geavanceerde webapplicaties en near-native mobiele applicaties. Afhankelijk van je online ambitie maken we samen met jou daarin de juiste keuze.

API's

Door de content, data en functionaliteit van een toepassing via een API te ontsluiten, worden front-end en back-end van elkaar losgekoppeld. Dit zorgt ervoor dat je vrij bent in het kiezen van een CMS, het ontwikkelen van een nieuwe website en het bouwen van een app.

Search

Enrise biedt voor zowel websites als shops en platformen de keuze tussen een plug and play zoeksysteem en een zoekoplossing op maat. Zij tonen, suggereren en adviseren relevante content aan jouw gebruikers.

Sites, Shops & Portals

Wij bouwen dynamische, content- en datagedreven meertalige responsive websites, webshops en portals. De identiteit van de bezoeker en de semantiek is hierbij bepalend voor het type content.

Hosting & Infrastructuur

Als je online product gereed is, nemen wij graag je app, API, zoekoplossing, site, shop of portal in beheer, zodat het gezond, stabiel en veilig blijft. Ook als je product elders ontwikkeld is.

Wat is jouw online ambitie?

Start typing to search