diensten

Wij creëren in zelfsturende teams hoogwaardige internettoepassingen zoals apps, API’s, zoeksystemen, sites, shops & portals.

We onderscheiden ons van andere bureaus door onze unieke CodeCuisine® werkwijze met full focus op technisch creatieve toepassingen. Dat maakt ons tot een technisch internetbureau.

Team as a Service

Huur een Enrise Agile Team voor extra slagkracht. Een dedicated Agile team dat jouw project glad trekt, je mensen begeleidt en pas weer weggaat als je eigen ontwikkelteam alles onder controle heeft.

Apps & Webapplicaties

Wij ontwikkelen geavanceerde webapplicaties en near-native mobiele applicaties die we koppelen met je achterliggende platforms en systemen. Afhankelijk van je online ambitie maken we samen met jou keuze voor een webapplicatie of mobiele app.

API's

Ontsluit je content, data en functionaliteit via een API, zodat front-end en back-end los van elkaar kunnen bestaan. Dit zorgt ervoor dat je vrij bent in het kiezen van een CMS, het ontwikkelen van een nieuwe website en het bouwen van een app.

Search & Data

Door alle beschikbare informatie te stroomlijnen, verrijken, te indexeren en doorzoekbaar te maken kan je bestaande data een groter bereik en nieuwe toepassingen krijgen.

Sites, Shops & Portals

Wij bouwen dynamische, content- en datagedreven meertalige responsive websites, webshops en portals. De identiteit van de bezoeker en de semantiek is hierbij bepalend voor het type content.

Hosting & Infrastructuur

Als je online product gereed is, nemen wij graag je app, API, zoekoplossing, site, shop of portal in beheer, zodat we het met monitoring en support gezond, stabiel en veilig houden. Ook als je product elders ontwikkeld is.

Wat is jouw online ambitie?

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search