Oplossingen

E-commerce

Met onze ervaring kunnen we jou helpen je e-commerce tot een succes te maken en je te behoeden voor (technische) valkuilen.
e-commerce

Stel; je hebt een webshop die toe is aan vernieuwing of je wilt een webshop starten. Weet jij waar je moet beginnen? Is het zo simpel als sommige partijen beloven? Shop aanmaken, shop vullen, shop publiceren en that’s it? Was het maar zo eenvoudig… Maar dat het soms niet eenvoudig is betekent niet dat het perse moeilijk hoeft te zijn. Wij hebben inmiddels wat jaren ervaring in de e-commerce. En we vinden het juist leuk om met jou te kijken naar de perfecte oplossing voor jouw nieuwe shop!

Natuurlijk. Voor de kleine ondernemer en voor de creatievelingen die hun eigen product of dienst verkopen zijn de DIY click & klaar mogelijkheden binnen de e-commerce een goede optie. Voor ons is het juist de uitdaging om de technisch partner voor die shops te zijn. Shops die te maken hebben met veel complexiteit.

Complexe e-commerce is

  • Complex voorraadbeheer, omdat die voorraad ook voor je fysieke winkels geldt.
  • Of wanneer het jouw uitdaging juist is om meerdere systemen op je webshop aan te sluiten.
  • Maar ook als jij zelf 24/7 invloed wilt hebben op het soort producten dat je prominent wilt tonen in je shop. (Lees daarover bijvoorbeeld dit blog: Waarom zoeken én aanbieden in E-commerce ónze aandacht verdient)

We hebben veel ervaring met e-commerce-pakketten, frameworks, SaaS-platforms of hybrides. Met die ervaring kunnen we jou helpen je business tot een succes te maken. En je te behoeden voor (technische) valkuilen.

Keuzegids 2023: E-commerce Platformen

Download de E-commerce Platform Keuzegids

De selectie van een e-commerceplatfom kan lastig zijn. Keuzes te over en folders vertellen vaak maar het halve verhaal. Daarom hebben wij de belangrijkste e-commerce platformen van 2023 voor jou vergeleken. Download hier de keuzegids, met daarin onder andere een overzichtelijke scorecard met de resultaten van alle platformen.

Handboek API Management

In ons handboek API Management voor E-commerce lees je hoe wij API’s gebruiken. En dat is niet alleen om e-commerce-backends flexibeler, efficiënter en beter onderhoudbaar te maken. Maar vooral om je meer innovatiekracht te geven.

API Management Handboek voor E-commerce

Bekijk hieronder een aantal van onze meest recente cases.