Advies

Consultancy

Integer advies op basis van jarenlange ervaring
Enrise Consultancy

Onafhankelijk onderzoek én advies

Onze developers steken graag de handen uit de mouwen voor een goed stuk code. Maar voordat we die mouwen opstropen, steken de Enrise consultants het liefst eerst hun neus in jouw business.

We bouwen met liefde technologische oplossingen die jouw business goed doen. We gaan graag voor je aan de slag om bijvoorbeeld jouw app of shop zo snel mogelijk (meer) waarde te laten opleveren. Maar we weten ook dat het ontwikkelen van de beste oplossing niet een kwestie is van oplossing A plakken op probleem X. 

Vrijwel elk project zou wat ons betreft moeten beginnen met een onafhankelijke analyse om je business, je bestaande IT en je bedrijf te doorgronden.

Goed om te weten; dit vinden wij belangrijk

  1. onafhankelijk advies – geen “wij van Wc-eend” of Kickback fees
  2. toekomstbestendige oplossing – zonder vendor lock-in
  3. 100% betrokkenheid – zelfsturend, multidisciplinair team

Jij hebt het plan, wij de juiste aanpak 

Toekomstplannen, groeiplannen en uitbreidingsplannen. We zien ze de afgelopen jaren in vele varianten voorbij komen. Van concept op een bierviltje tot een pagina’s dik rapport. We kijken er graag naar, we willen er met je over praten en dan samen beslissen hoe we je het beste kunnen helpen middels een van onderstaande zaken.

Huidige IT-landschap in kaart

Waarom zou een externe daar beter toe in staat zijn dan jullie zelf? Naast het in kaart brengen van de huidige situatie, kunnen we onafhankelijk beoordelen wat de toekomstbestendigheid van dat landschap is en daarmee goed adviseren hoe het beter kan en waar dan te beginnen.

Iets nieuws kiezen of op zoek naar een uitbreiding

In een selectieproces komt veel op je af. Of het nu gaat om het kiezen van nieuwe technieken, stacks, platforms, omliggende diensten of producten. We helpen je weloverwogen keuzes te maken dankzij ons onafhankelijk onderzoek en advies. We helpen je beginnen.

Geen kickback fees

Adviseren kunnen we alleen goed doen als we onafhankelijk zijn. We hebben er daarom bewust voor gekozen (financieel) onafhankelijk van derden te zijn en blijven. Enrise zal nooit iets adviseren omdat we daar een kickback fee of andere tegemoetkoming voor ontvangen. Die onafhankelijkheid is zeldzaam en is iets waar we erg trots op zijn. 

Betrokkenheid

Door ons organisatiemodel heeft elk ontwikkelteam een breed pallet aan specialismen. Gecombineerd met een bovengemiddeld aantal seniors, kunnen we jou het advies geven waarmee je vooruit kan en zelf weloverwogen keuzes kan maken.

  • Autonome professionals
  • 100% zelfsturing
  • Multidisciplinaire teams
  • Senior developers, architecten, product owners
  • sinds 2000, 55 professionals