Oplossingen

Apps

Platformonafhankelijk ontwikkelen
Platformonafhankelijk apps ontwikkelen

Platformonafhankelijk ontwikkelen

Mobiele apps draaien o.a. op smartphones van gebruikers. In hun eigen omgeving gebruik maken van het systeem van jouw organisatie voelt voor hen vertrouwd. Gebruikers kiezen er namelijk zelf voor om een app te installeren. En dat kan op twee platformen, via de Apple App Store of Google Play Store.

Platformonafhankelijke apps ontwikkelen

React Native is een door ons veelgebruikte techniek om Apps mee te ontwikkelen. Hiermee zijn wij in staat om aan zowel iOS- als aan Android applicaties te werken, tegelijkertijd en met een gedeelde codebase. En dat noemen we platformonafhankelijk ontwikkelen. Met slechts een beetje extra moeite komt jouw applicatie in zowel de Apple App Store als in de Google Play Store beschikbaar.

Platform onafhankelijk ontwikkelen voor apps

Met React Native ontwikkelen wij Apps die zorgen voor een geweldige gebruikerservaring. Zo is het mogelijk om gegevens op het device zelf op te slaan (‘caching’). De applicatie kun je zonder internetverbinding gebruiken en heeft toegang tot de sensoren, chips en camera’s van het device. Bijvoorbeeld de secure enclave (aparte chip waarop privacygevoelige informatie wordt opgeslagen), vinger- of gezichtsscanner, GPS, NFC, bewegingssensoren, kompas en foto- en video-opnames.

Maar liefst 89% van de totale tijd die je op je mobiel spendeert zit ‘m in het gebruik van apps. Platformonafhankelijk ontwikkelen voor je mobiele app is daarom ontzettend belangrijk.

Heeft jouw klant de moeite genomen de app te installeren? Dat is top! Een app is een heel fijne manier om snel en vaak onder de aandacht te komen. Jouw klant wordt er namelijk steeds aan herinnerd de applicatie daadwerkelijk te gebruiken. Een app openen is sneller gedaan dan een webpagina opzoeken. En met pushberichten kun je jouw klant zelfs nog directer bereiken.

En de ontwikkeling gaat verder

Een mobiele app combineer je vaak met een webapplicatie. Gebruikers kunnen zo ook toegang hebben tot hun gegevens als ze hun eigen device niet voorhanden hebben. Hiervoor gebruiken wij doorgaans React, Vue of Angular. Vooral React geeft hierbij voordeel. Componenten kun je delen met de mobiele React Native applicatie. Zo besparen we veel op de ontwikkeltijd van de applicatie en op het budget van het project.

DOEN! APP APK

APP APK, vraag 'm nu aan

Je laat je auto keuren omdat het verplicht is. Maar het is ook prettig te weten dat je banden niet onder je vandaan rollen als je een keer hard moet remmen, toch? Voor jouw APP kan het net zo fijn zijn om te weten dat hij goed in elkaar zit. Of om te weten dat je misschien binnenkort een vervanging van het een of ander nodigt hebt voor een optimale gebruikerservaring. Wij bieden je op 3 essentiële onderdelen een onafhankelijke APP APK aan. We keuren je app op de volgende onderdelen; Code Base, UX/UI en IT & Strategie. Vraag nu een APP APK aan.

Whitepaper App Developement

Een mobiele app is dé manier om altijd in contact met je klanten te zijn. Maar het ontwikkelen van een mobiele app kent ook een aantal uitdagingen. We schreven daarom een whitepaper over app development op de Enrise manier. In dit whitepaper vind je alles over techniek, veiligheid en meer.

Vraag whitepaper aan

Leeslijst

  • Een e-commerce app als verlengstuk van je webshop
  • Hoe data je vertelt of je een app nodig hebt (en wat die app dan moet doen)