Oplossingen

Zorg en Non-profit 

Van corporate website tot werken-bij website en van webapplicatie tot zorgportaal
oplossingen

Goed voor mensen zorgen kost veel tijd en energie. Daarom vinden wij het belangrijk om ‘technische / IT-gerelateerde randzaken’ in de dagelijkse operatie binnen de Zorg- en Non-profit sector zo efficiënt en intuïtief mogelijk in te richten. 

Daarnaast vragen deze specifieke sectoren om expliciete kennis over de informatieveiligheid en digitale toegankelijkheid (WCAG). Elke dag proberen we daarom onze kennis en ervaring voor deze doelgroepen te laten groeien. Zodat wij jou kunnen ontzorgen, met oog voor cliënten, verwanten en verwijzers.

Gestructureerde werkwijze

Doordat iedereen op dezelfde manier, volgens dezelfde set aan regels en met structurele aandacht voor informatiebeveiliging werkt, is er doorlopend aandacht voor het veilig houden van informatie. Iedereen is betrokken en voelt zich verantwoordelijk. 

Een warme website waarop jouw doelgroep snel vindt wat zij zoekt. Wij weten wat er speelt en kennen de belangen. We hebben alle benodigde disciplines in huis om volledig te ontzorgen.

8 doelgroepen, één applicatie

Een zorgportaal of een non-profit website hebben beiden nogal wat bezoekers-doelgroepen met verschillende belangen. En iedere bezoeker wil snel de informatie vinden die voor hen nodig is. 

Over het algemeen kun je uitgaan van de volgende 8 doelgroepen;

  1. Naasten van cliënten
  2. (mogelijke) Cliënten
  3. Nieuwe medewerkers
  4. Vrijwilligers
  5. Zorgkantoor
  6. Zorgverzekeraars
  7. Gemeente
  8. Verwijzers

Stap één bij het ontwikkelen van een nieuwe applicatie  is daarom de doelgroepen in kaart brengen en per bezoeker bepalen wanneer deze een prettig en geslaagd bezoek heeft. Wij hebben veel ervaring in het uitdenken en ontwikkelen van zorgwebsites en applicaties.