Apps

Competentie Thermometer

Nieuwe look en techniek voor betere gebruikerservaring en offline-modus

Refactoring assessment-app met React frontend

Resultaat

We ontwikkelden een vernieuwde app voor Competentie Thermometer. Dankzij de keuze voor React als ontwikkelframework is de app nu supersnel en heeft het met Redux de beschikking over een offline modus zodat gegevens bij een slechte verbinding niet verloren gaan. Het systeem zorgt zelf voor de synchronisatie zodra een verbinding weer beschikbaar is. De nieuwe look en techniek geeft een prettiger gebruikerservaring, met behoud van de vertrouwde functionaliteit.

Proces

De oorspronkelijke app is gebouwd met Sencha Touch in 2011, als web applicatie voor de eerste generatie iPad. Voor moderne apparaten bleek de app minder geschikt. Bij elke iOS-update was het spannend of de app bleef werken. De vernieuwing moet de werking van de app vertrouwd houden, maar het gebruiksgemak en en de uitstraling verbeteren. We ontwikkelden voor de frontend een nieuwe app in React en hebben de backend behouden. Wel hebben kleine toevoegingen en aanpassingen gedaan om de backend beter aan te laten sluiten bij de nieuwe app.

Competentie Thermometer over Enrise

“Wederom een fijne samenwerking met het team van Enrise: van voorbereiding en ontwikkeling tot nazorg en support.” ~ Marten Wilmink, De Digitale Gesprekscyclus

TechStack

PHP, Symfony Framework, React, Redux

Specs

Live sinds

2019

Assessments per jaar

2000+

Aantal organisaties als klant

1000+

Tech+More

Abonneer op en ontvang 1x per maand artikelen en video's per mail.

Ik wil Tech+More!
->
© 2000-2020, Enrise B.V.