Advies

Workshops en Scans

Wij zijn dol op kennisdeling.
Workshops en Scans | Kennisdeling

Bij Enrise geloven we niet in: ‘jij vraagt, wij draaien’. Wij begrijpen dat echte impact ontstaat door betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Daarom begint alles met kennis, inzicht en commitment. Kennisdeling, we zijn er dus dol op. Intern, maar ook met klanten of soon-to-be klanten. En dus ook geregeld samen met bestaande IT-afdelingen. Op deze pagina vind je een overzicht van onze (gratis) workshops en de scans die we voor je kunnen uitvoeren om inzicht te verkrijgen.

Workshop Replatforming

Om je een perfecte kickstart te geven voor een complex e-commerce replatforming project, kun je bij ons een Replatforming Workshop volgen. We organiseren hem regelmatig en deelname is gratis! Gewoon, omdat we dol zijn op kennisdeling.

Meld je aan voor de gratis Workshop Replatforming

Ontdek de kansen van AI

Gratis en vrijblijvend. Gewoon, omdat we dol zijn op innovatie!

  • Doe inspiratie op hoe toonaangevende bedrijven AI succesvol toepasssen
  • Werk samen met peers direct toepasbare AI-ideeën uit
  • Ga naar huis met minimaal drie bruikbare AI-ideeën voor jouw bedrijf.

Schrijf je nu in voor de gratis Workshop AI

AI Scan

Het doel van deze AI Scan is om te identificeren waar en hoe AI-technologieën jouw bedrijf kunnen helpen. Helpen om bijvoorbeeld efficiënter te werken, of kosten te besparen, of betere beslissingen te nemen en nieuwe producten of diensten aan te bieden. Je leest er meer over en je kunt hem aanvragen op deze pagina.

APP APK

Voor jouw APP kan het net zo fijn als dat het is voor je auto, om te weten dat hij goed in elkaar zit. Of te weten dat je misschien binnenkort een vervanging van het een of ander nodig hebt. Wij bieden je op 3 essentiële onderdelen een onafhankelijke APK aan. Niet verplicht, maar wel prettig! Vraag hem hier aan.

Op zoek naar andere kennis, inzichten of advies? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. We zijn altijd gemotiveerd om je te helpen bij het realiseren van je (groei)ambities.