Development

Site search

Site search voor complexe websites met veel bereik
oplossingen

Zoektechnologie is complex. Laat ons het voor je doen.

Zoektechnologie vormt de basis voor hoe de meeste mensen het internet gebruiken en de meeste websites hebben wel ergens een zoekbalk staan. Bezoekers typen hun zoekwoord in en, voilà, de zoekresultaten van die website verschijnen op het scherm.

Site search is dus zoeken op een website en zeker voor organisaties met grote websites met veel content en veel traffic is dat cruciaal. Denk aan websites van banken, verzekeraars of telecomproviders, maar ook van onderwijsinstellingen, overheden en zorginstellingen.

Een goede zoekfunctie blijkt echter lastig te implementeren en te onderhouden, vereist veel domeinspecifieke kennis en legt druk op je IT afdeling. En regelmatig blijkt dat niet de juiste zoekresultaten worden weergegeven. Je website verdient een goede zoekoplossing

Je website verdient een goede zoekoplossing

Pandosearch is het partnerbedrijf van Enrise dat in site search is gespecialiseerd. De search-as-a-service oplossing van Pandosearch ontzorgt je volledig op het gebied van zoektechnologie. Zo heeft je website een zoekfunctie die precies op je websitedoelstellingen is afgestemd, altijd correct werkt en altijd de juiste zoekresultaten laat zien. Bovendien verminder je de druk op je IT-afdeling zodat die zich met de core business kan bezighouden.

Pandosearch verlicht de druk op onze supportafdeling, omdat onze klanten met de zoekfunctie vaker zelf het antwoord op hun vragen vinden.

Brand New Day

Beter zoeken leidt uiteindelijk, via een hogere conversie en call reductie minder handmatig supportwerk, naar tevreden klanten. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van Pandosearch op je website, kijk dan op pandosearch.com voor meer informatie of bel direct met Mathilde (0650250352).