Development

Procesautomatisering

Structuur, snelheid en flexibiliteit in je bedrijfsvoering.
Webdevelopment by Enrise

Structuur, snelheid en flexibiliteit in je bedrijfsvoering

Elke dag heb je in je organisatie te maken met processen: taken die je gezamenlijk uitvoert om iets gedaan te krijgen. Naarmate de organisatie groeit, worden die processen complexer en verlang je naar een andere aanpak die effectiever is, dat noemen we procesautomatisering. Het automatiseren van processen kan je organisatie enorme voordelen opleveren. 

Geautomatiseerde processen:

  • Bieden structuur aan je organisatie
  • Laat je mensen efficiënter werken
  • Elimineert fouten in kritische bedrijfsprocessen
  • Maakt je organisatie schaalbaar
  • Kan je bedrijf beter, sneller, goedkoper maken

Zelf doen of uitbesteden? Beide!

Natuurlijk kun je het automatiseren van bedrijfsprocessen uitbesteden aan de experts van Enrise. We automatiseren het liefst alles. Maar we vinden het nog belangrijker dat je als organisatie zelf kunt doorontwikkelen. Met onze Agile teams geven we je onafhankelijk advies en zetten we de eerste stap: we richten de infrastructuur en techniek in, ontwikkelen de eerste geautomatiseerde processen en leveren een product op waar je als organisatie mee verder kunt. Je kunt vervolgens met je eigen ontwikkelteam uitbreiden, uitbouwen, processen verfijnen of toepassen op andere workflows.

Lees ook ons whitepaper Van start-up naar scale-up en verder, waarin je ontdekt hoe je met een paar slimme keuzes kunt bijsturen, doorontwikkelen én hoe je er voor zorgt dat je bij je volgende groeifase in je bedrijf niet opnieuw voor dezelfde uitdagingen staat.