Oplossingen

Replatforming

Weloverwogen keuzes maken voor nu en de toekomst.
Replatforming

Replatforming is het migratieproces waarin je je huidige applicaties vervangt voor nieuwe platformen. Redenen om dat te doen; profiteren van nieuwe technieken, zorgen voor schaalbaarheid en veranderende behoeften. Alles over hoe jij een toekomstbestendig platform creëert en vooral hoe je dat proces start vind je op deze pagina.

Sta je op het punt om met replatforming aan de slag te gaan? Vrijwillig of omdat je tegen grenzen binnen je IT-landschap aanloopt? Dan zul je dit proces als een serieus IT-project aan moeten pakken. Kiezen voor een nieuw platform is namelijk bepaald geen sinecure. Je zult kritisch naar de beperkingen en mogelijkheden van elk nieuw platform moeten kijken. Om zo de beste beslissing te maken voor jouw toekomst. 

Migratieproces

Replatforming voor E-Commerce 

Enrise heeft veel ervaring met e-commerce-pakketten, frameworks, SaaS-platforms of hybrides. Met die ervaring kunnen we jou helpen je replatforming tot een succes te maken en te behoeden voor (technische) valkuilen. Deze ervaring willen we zoveel mogelijk delen. En daarom hebben we een whitepaper geschreven waarin we een aantal bekenden e-commerce platforms met elkaar vergelijken.

Oriënteer je momenteel op een nieuw e-commerce platform en ben je nieuwsgierig naar onze ideeën en ervaringen? Lees ons whitepaper: “Hoe kies je een e-commerce platform dat bij je past?”

Vraag whitepaper aan