E-commerce

Op conversie gerichte techniek die meegroeit met je ambities.

Enrise bouwt e-commerceplatformen die het hart vormen van je business. Daarbij zetten we de nieuwste bewezen technieken en schaalbare platformen in. Een optimale gebruikerservaring staat hierbij centraal. 

Juist als de bezoekersaantallen en de verkoopcijfers omhoog schieten, is het de techniek waarop je wilt kunnen vertrouwen. Enrise heeft veel ervaring met verschillende platformen. We kunnen je onafhankelijk adviseren over de laatste trends, technische keuzes en de (on)mogelijkheden van de in de markt beschikbare platformen.

Lees nu ons e-commerce whitepaper!

In het whitepaper ‘Hoe kies je een E-commerce platform dat bij je past?‘ vind je de belangrijkste overwegingen bij het selecteren van een E-commerce platform.

Maak een afspraak

Bespreek samen met Enrise de mogelijkheden van een e-commerce platform voor jouw organisatie.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

“De Nederlandse e-commerce bestaat
in 2020 precies 25 jaar”

Wat is echt belangrijk?

De ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en applicatie-ontwikkeling gaan erg snel. Het is onze expertise je te helpen met het maken van juiste (technische) afwegingen. 

We adviseren bijvoorbeeld open source oplossingen die actief onderhouden worden en over een heldere roadmap beschikken. Zo weet je wat de langetermijnvisie is en dat het aansluit bij jouw eigen visie.

Daarnaast raden we aan naar maximale flexibiliteit te streven zodat de oplossing – al dan niet met maatwerk – uit te breiden is. Je komt dan vaak uit op API-gedreven e-commerce platforms. Deze zijn voorzien van goede documentatie en een los te koppelen (headless) front-end.

Onze multi-disciplinaire teams helpen je bij het maken van een onafhankelijke platformkeuze die het beste aansluit bij je wensen. We bieden technische ondersteuning bij zowel het ontwikkelen als het uitvoeren van een e-commerce strategie.

Toekomstbestendige oplossingen

Als organisatie wil je natuurlijk dat jouw e-commerce platform naadloos aansluit op de Omnichannel strategie van je merk. Het liefst een flexibel systeem (modulair en schaalbaar) op een steady framework, een actief onderhouden basis met een ambitieuze langetermijnvisie en heldere roadmap. Daarnaast wil je een geschikte ontwikkelpartner die deze flexibiliteit maximaal kan waarborgen. Een onafhankelijke partner die met je samenwerkt en niet voor je werkt. Met specialisten in e-commerce en veel ervaring in applicatieontwikkeling en die na het bouwen ook de support en hosting op zich neemt.

Bij Enrise waarborgen we de maximale flexibiliteit van het e-commerce platform door altijd te kiezen voor een architectuur die dit mogelijk maakt. Het liefst werken we met een losse front-end-laag die interacteert met een API-laag. Daaraan koppelen we bestaande systemen zoals een CMS, PIM, ERP, Billing, Finance, CRM en meer. Zo blijft het altijd mogelijk om met nieuwe innovaties door te ontwikkelen op de presentatielaag, zonder ingrijpende ombouw- of migratietrajecten. Ook onderhoud of upgrades van verschillende onderdelen binnen de architectuur kan hierdoor zonder downtime en met minimale risico’s worden doorgevoerd.

Zo kun je blijven innoveren zonder bang te hoeven zijn omzet te laten liggen of reputatieschade te lijden.

Uit recent onderzoek blijkt dat de gemiddelde online shopper in 2019 tussen de €100 en €250 per 3 maanden uitgaf.

~ Bron: Capterra

Jarenlange ervaring

Enrise heeft vele klanten geholpen te groeien en innoveren. Zo is telecomprovider Simpel met het door ons gebouwde platform al twee achtereenvolgende jaren gekozen tot beste en populairste website van het jaar. 

“Als geen ander begrijpt Enrise dat je niet moet optellen binnen je eigen domein, maar dat samenwerken vermenigvuldigen is. Ik ben erg onder de indruk van de wijze waarop het team van Enrise onze organisatie en andere partners heeft begeleid naar creatieve oplossingen en resultaten.” – Youri Treur, E-Commerce Manager bij Simpel.nl.

Benieuwd wat Enrise en E-commerce voor jou kunnen doen? Maak een afspraak

Pim van der Linden

Bel of mail Pim van der Linden

088-5553300 | pim@enrise.com

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search