Scrum Master Training

Ontwikkel jezelf in 2 dagen tot Scrum Master

NIVEAU

Beginner/Junior

DUUR

2 dagen

DATUM & TIJD

in overleg

LOCATIE

Amersfoort

ERKENNING

Examen met certificaat

KOSTEN

€ 1495,-
(examengeld inbegrepen)

Introductie

Door onze Scrum Training word je in twee dagen klaargestoomd voor het échte Agile werk. We gaan je niet volstoppen met feitjes, maar leren je in korte tijd de basiselementen van Agile en Scrum toepassen en gebruiken. Dit doen we met actieve werkvormen en persoonlijke begeleiding, zodat jij inzicht krijgt in processen, thema’s, rollen en technieken om zo een Agile project te kunnen herkennen en er in bij te dragen. Aan het eind van deze training ben jij in staat om een Agile team te begeleiden. Je kent de ins en outs van de bekende Scrum methodiek en je bent in staat om mee te draaien in een Scrum-project. Met de training heb je genoeg kennis opgedaan om het het officiële Scrum Master examen af te leggen.

En dat allemaal in twee leuke, actieve dagen!

Programma

De Scrum Master training duurt 2 dagen. Elke dag heeft zijn eigen inhoudelijke verdeling. We beginnen om 09.00 uur en stoppen om 16.30 uur. Tussendoor zijn er pauzes met koffie, thee, fris en snacks. Ook verzorgen we een lunch.

Na het volgen van de training:

  • Heb je een diepgaand begrip van Agile, zodat jij teams kan helpen op een Agile manier te werken;
  • Heb je een duidelijk overzicht van de Scrum-methodiek met haar rollen, events en processen;
  • Kun je als Scrum Master een team coachen in de Scrum-methodiek;
  • Ken je de Scrum-events en weet je hoe je deze het best kan faciliteren;
  • Ben jij je bewust van de Scrum-rollen en weet je welke (soft) skills een Scrum Master in huis moet hebben;
  • Heb je met oefening en simulatie praktijkkennis opgedaan en kun je dit direct inzetten voor jouw team.

Voorbereiding

Het is niet noodzakelijk om je inhoudelijk voor te bereiden op de training. Als je wilt kun je de Scrum Guide lezen, zodat je al goed voorbereid op de training komt.

Hoewel de training Nederlandstalig is, bevat het veel Engelstalige begrippen en ook het examen is in het Engels. Goede beheersing van de Engelse taal is voor jezelf dus wenselijk

Verder vragen we je om vooral je eigen ervaringen en vragen met ons te delen!

Examen

Na afloop van de training kun je het officiële Professional Scrum Master examen afleggen. Wij verzorgend de examencode ontvang binnen 48 uur na het volgen van de training. Er is geen einddatum verbonden aan de code, dus je kan zelf een moment kiezen waarop het examen voor jou uitkomt.

Van de examenvragen moet je minimaal 85% goede antwoorden geven om te slagen. We raden je aan niet te lang te wachten met het maken van het examen na het volgen van de training. De examencode is slechts één keer geldig. Mocht je het examen niet in één keer halen, dan kun je zelf, op eigen kosten, een nieuwe code aanvragen bij Scrum.org. Het examen wordt afgenomen in het Engels.

Waarom Enrise?

1. Dagelijkse kost

Voor ons is Agile werken dagelijkse kost sinds 2012. We delen dus altijd de meest actuele casussen, tips en tricks met jou, rechtstreeks afkomstig van onze werkvloer.

2. Maatwerk

Dankzij training op maat krijg je de ideale training voor jouw vraag. Als je wilt, verzorgen we ook coaching na de training.

3. Leer van onze fouten

Met ons enorme track record in Agile werken ging niet alles goed. Je leert in de training van de fouten die wij hebben gemaakt.

Praktijkgericht

Met oefeningen en simulaties maak je kennis met het praktische kant van Agile en SCRUM.

Persoonlijk

Tijdens de training is er genoeg ruimte voor persoonlijk advies en het opwerpen van casussen uit jouw omgeving.

LOCATIE

Hoewel de exacte locatie wisselt, wordt de professional Scrum Master training altijd gegeven in het centrum van Amersfoort. Na je inschrijving laten we je weten waar de training is en hoe je daar komt.

KOSTEN

De training is eenmalige investering van € 1495,-. Dit is inclusief het examengeld voor het officiële Scrum Master certificaat ter waarde van € 130,-.

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search