Product Owner Training

Ontwikkel jezelf in 2 dagen tot Scrum Product Owner

NIVEAU

Beginner/Junior

DUUR

2 dagen

DATUM & TIJD

in overleg

LOCATIE

Amersfoort

ERKENNING

Examen met certificaat

KOSTEN

€ 1495,-
(examengeld inbegrepen)

Introductie

In deze tweedaagse Product Owner training leer je een first class Product Owner te zijn. Aan de hand van casussen uit de praktijk verdiep je jouw kennis over Agile en Scrum. We gaan in op de rol van de Product Owner, de verantwoordelijkheden en de uitdagingen die het vak met zich mee brengt. Na het volgen van deze training heb je een duidelijk beeld van je nieuwe rol als Product Owner binnen het Scrum-team en welke skills je daarbij  kunnen helpen.Met de training heb je genoeg kennis opgedaan om het het officiële Scrum Product Owner examen af te leggen.

En dat allemaal in twee leuke, actieve dagen!

Programma

De Product Owner training duurt 2 dagen. Elke dag heeft zijn eigen inhoudelijke verdeling. We beginnen om 09.00 uur en stoppen om 16.30 uur. Tussendoor zijn er pauzes met koffie, thee, fris en snacks. Ook verzorgen we een lunch.

Na het volgen van de training:

  • Heb je een diepgaand begrip van Agile werken, zodat jij projecten en processen op een Agile manier kan laten verlopen;
  • Heb je een duidelijk overzicht van de Scrum-methodiek, met haar rollen, events en processen;
  • Ben je in staat om als Agile Product Owner mee te denken over business- en productstrategieën;
  • Heb je een duidelijk beeld van stakeholder management in Agile projecten en wat de rol van de Product Owner hierin is;
  • Ken je de ins en outs van product backlog management;
  • Heb je met oefeningen en simulatie praktijkkennis opgedaan met estimations en story mapping, waardoor je dit direct kan inzetten in jouw team.

Voorbereiding

Het is niet noodzakelijk om je inhoudelijk voor te bereiden op de training. Als je wilt kun je de Scrum Guide lezen, zodat je al goed voorbereid op de training komt.

Hoewel de training Nederlandstalig is, bevat het veel Engelstalige begrippen en ook het examen is in het Engels. Goede beheersing van de Engelse taal is voor jezelf dus wenselijk

Verder vragen we je om vooral je eigen passie, ervaringen en vragen met ons te delen!

Examen

Na afloop van de training kun je het officiële Professional Scrum Master examen afleggen. Wij verzorgend de examencode ontvang binnen 48 uur na het volgen van de training. Er is geen einddatum verbonden aan de code, dus je kan zelf een moment kiezen waarop het examen voor jou uitkomt.

Van de examenvragen moet je minimaal 85% goede antwoorden geven om te slagen. We raden je aan niet te lang te wachten met het maken van het examen na het volgen van de training. De examencode is slechts één keer geldig. Mocht je het examen niet in één keer halen, dan kun je zelf, op eigen kosten, een nieuwe code aanvragen bij Scrum.org. Het examen wordt afgenomen in het Engels.

Waarom Enrise?

1. Dagelijkse kost

Voor ons is Agile werken dagelijkse kost sinds 2012. We delen dus altijd de meest actuele casussen, tips en tricks met jou, rechtstreeks afkomstig van onze werkvloer.

2. Maatwerk

Dankzij training op maat krijg je de ideale training voor jouw vraag. Als je wilt, verzorgen we ook coaching na de training.

3. Leer van onze fouten

Met ons enorme track record in Agile werken ging niet alles goed. Je leert in de training van de fouten die wij hebben gemaakt.

Praktijkgericht

Met oefeningen en simulaties maak je kennis met het praktische kant van Agile en Scrum.

Persoonlijk

Tijdens de training is er genoeg ruimte voor persoonlijk advies en het opwerpen van casussen uit jouw omgeving.

LOCATIE

Hoewel de exacte locatie wisselt, wordt de Product Owner training altijd gegeven in het centrum van Amersfoort. Na je inschrijving laten we je weten waar de training is en hoe je daar komt.

KOSTEN

De training is eenmalige investering van € 1495,-. Dit is inclusief het examengeld voor een Product Owner certificaat ter waarde van € 130,-.

  • Aanmeldformulier

    We nemen contact met je op om twee trainingsdagen te plannen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search