Agile Experts

Samen met onze Agile experts maak je jouw organisatie flexibel.
En geef je vrijheid en verantwoordelijkheid aan de mensen binnen je teams.

Introductie

Onze Agile experts helpen jouw team door Agile als werkwijze te introduceren of verder te ontwikkelen. We focussen op de autonomie van mensen afzonderlijk en teams als geheel. We leren je mensen transparant te zijn, verantwoordelijkheid te nemen en we helpen ze flexibiliteit te creëren door Agile te werken.

Onze agile experts zijn inzetbaar als Scrum Masters en Agile Coaches. Beiden werken vanuit dezelfde onderliggende overtuigingen dat meer vrijheid je werk leuker maakt, waarbij zij zich in eerste instantie focussen op het verbeteren van processen in jouw organisatie.

Scrum Masters

Onze Scrum Masters werken op teamniveau waar ze Scrum-teams ondersteunen door hen te faciliteren in Agile en Scrum methodes, de efficiëntie van het team te verhogen en te focussen op teamprocessen.

Scrum Masters van Enrise zijn facilitators ten top en activeren teams om zelf doelgericht aan de slag te gaan.

Agile Coaches

Onze Agile coaches begeleiden organisaties bij Agile transformaties; het Agile maken van organisaties. Agile Coaches werken op organisatieniveau, waarbij ze Scaling Agile en/of Scrum of Scrums introduceren.

Agile Coaches van Enrise zijn veranderaars die graag kritische vragen stellen en je helpen om de organisatie een nieuwe weg in te laten slaan.

Waarom Enrise?

1. Dagelijkse kost

Voor ons is Agile werken dagelijkse kost sinds 2012. We delen dus altijd de meest actuele casussen, tips en tricks met jou, rechtstreeks afkomstig van onze werkvloer.

2. Maatwerk

Je krijgt de Agile Expert die past bij je behoefte. Als je wilt, verzorgen we ook coaching en training binnen je team.

3. Leer van onze fouten

Met ons enorme track record in Agile werken ging niet alles goed. Jij profiteert van wat we daaruit hebben geleerd.

Onze klanten

Ook een Agile Expert nodig?

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search