AI Podcast

In ‘Enrise AI’ nemen Jeffrey Goijaerts en Sander Bast je mee in een wereld waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen.

Episode 10

In episode 10 schuiven bij Sander in de studio aan: Leonie Rump en Nelleke Dijkstra van KIJCK. Makelaars. Zij willen de makelaar van de toekomst worden. Dat doen ze bijvoorbeeld door Chat GPT hun woningteksten te laten schrijven. Maar ze bouwen ook samen met Enrise aan een conversational AI chatbot.

Kijk en luister Episode 10

->

Episode 9

In episode 9 wederom een interessante gast in de studio. Rob Hoeijmakers is web strateeg die veel klanten begeleid in de integratie van AI modellen. Hij bouwt een conversational AI oplossing voor in de zorg en raakte via via met Sander in contact. Het resultaat: een boeiend gesprek over de toekomst van de arbeidsmarkt.

Kijk en Luister Episode 9

->

Episode 8

In episode 8 ontvangen Sander en Jeffrey een gast in de studio. Henry Bol is founder en CEO van BlueWalnut, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de integratie van AI en machine learning binnen de wereld van E-commerce.

Kijk en Luister Episode 8

->

Episode 7

In episode 7 nemen Sander en Jeffrey hun glazen bol mee en vertellen hun top 3 voorspellingen op het gebied van AI in 2024.

Kijk en Luister Episode 7

->

Episode 6

In episode 6 nemen Sander en Jeffrey de laatste updates van OpenAI door die bekend werden gemaakt tijdens Dev Day en oh ja: we zijn ook genomineerd voor de Makelaars Innovation Award 2023.

Kijk en Luister Episode 6

->

Episode 5

Episode 5 gaat o.a. de nieuwste versie van ChatGPT waarmee je kunt zien, voelen en praten, + Bard Extensions + Meta Sunglasses + Spotify translation & conversational AI

Kijk en Luister Episode 5

->

Episode 4

Episode 4 gaat o.a. over: de Enrise AI Hackathon van 13 oktober, LangChain + LangSmith, ChatGPT Fine-tuning + Custom Instructions, Invideo, Meta CodeLama en onze eerste AI Discovery Phase.

Kijk en Luister Episode 4

->

Episode 3

Episode 3 gaat o.a. over: de GPT-5 app, hoe White Castle AI gebruikt voor hun Drive tru, Dell + generative AI, Intel AI-functionality, Alibaba Open Source en de update rondom Google Assistent.

Kijk en Luister Episode 3

->

Episode 2

Episode 2 gaat o.a. over: Intelligent Agents, Meta & Microsoft, Ajax en AppleGPT, de opvallende move van Shutterstock en onze eigen Enrise AI scan.

Kijk en Luister Episode 2

->

Episode 1

Episode 1 gaat o.a. over: Elon Musk en xAi, Meta Llama 2, Google Bard + praktische Ai toepassingen voor bedrijven

Kijk en Luister Episode 1

->