Enrise AI Podcast #10

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen rondom AI en taalmodellen? Wil je weten welke innovaties rondom kunstmatige intelligentie van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon bij de coffee corner kunnen meepraten over de revolutie die artificial intelligence wereldwijd heeft ontketend? Luister dan snel naar onze nieuwe (video-)podcast: Enrise AI.

Wat kun je in deze episode verwachten?

In episode 10 schuiven bij Sander in de studio aan: Leonie Rump en Nelleke Dijkstra van KIJCK. Makelaars. Deze zeer ondernemende dames zijn respectievelijk CEO en teamleider bij dit makelaarskantoor uit Amsterdam waar ze de zaken net even op een andere manier aanpakken. Zo zijn Leonie en Nelleke altijd op zoek naar innovatieve toepassingen om hun dienstverlening te verbeteren. Sterker nog: ze willen de makelaar van de toekomst worden. Dat doen ze bijvoorbeeld door Chat GPT hun woningteksten te laten schrijven. Maar ze bouwen ook samen met Enrise aan een conversational AI chatbot. Hoe ze dat doen – en nog veel meer – vertellen ze in deze nieuwe aflevering van Enrise AI.

Je kunt alle episodes hieronder beluisteren. Maar Enrise AI is ook te vinden op alle grote podcastkanalen zodat je je op nieuwe afleveringen kunt abonneren.

Wil je met Sander en Jeffrey in contact komen. Of heb je vragen of suggesties? Mail dan naar: AI@enrise.com en ze nemen snel contact met je op.

Is jullie organisatie klaar voor een volgende stap?

Naast een periodieke podcast bieden Sander en Jeffrey ook een AI-scan aan voor bedrijven die nieuwsgierig zijn wat AI voor hun kunnen betekenen.

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het essentieel om te kijken naar hoe nieuwe technologieën, zoals AI, je bedrijf kunnen verbeteren. Een AI-scan is een uitstekend startpunt om de mogelijkheden van AI binnen jouw bedrijf te verkennen. Ben jij klaar voor de toekomst? Ik wil ook een scan!

Vraag een AI scan aan