Enrise AI Podcast #11

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen rondom AI en taalmodellen? Wil je weten welke innovaties rondom kunstmatige intelligentie van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon bij de coffee corner kunnen meepraten over de revolutie die artificial intelligence wereldwijd heeft ontketend? Luister dan snel naar onze nieuwe (video-)podcast: Enrise AI.

Wat kun je in deze episode verwachten?

In de nieuwste aflevering van Enrise AI verwelkomt Sander Bast een echte ondernemer in hart en nieren: Gertjan van Vliet. Gertjan is de eigenaar van GCFires, een toonaangevende e-commerce onderneming in Zuid-Afrika die gespecialiseerd is in de verkoop en installatie van kachels en braais. In samenwerking met Enrise ontwikkelt hij een geavanceerde conversational AI-tool die 24/7 beschikbaar is om klantvragen te beantwoorden. In deze aflevering bespreken ze de impact van AI op e-commerce, de nieuwste AI-integraties in bijvoorbeeld WhatsApp in Zuid-Afrika, en wat Gertjan drijft als ondernemer. Mis deze inspirerende en informatieve aflevering niet!

Je kunt alle episodes hieronder beluisteren. Maar Enrise AI is ook te vinden op alle grote podcastkanalen zodat je je op nieuwe afleveringen kunt abonneren.

Wil je met Sander en Jeffrey in contact komen. Of heb je vragen of suggesties? Mail dan naar: AI@enrise.com en ze nemen snel contact met je op.

Is jullie organisatie klaar voor een volgende stap?

Naast een periodieke podcast bieden Sander en Jeffrey ook een AI-scan aan voor bedrijven die nieuwsgierig zijn wat AI voor hun kunnen betekenen.

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het essentieel om te kijken naar hoe nieuwe technologie├źn, zoals AI, je bedrijf kunnen verbeteren. Een AI-scan is een uitstekend startpunt om de mogelijkheden van AI binnen jouw bedrijf te verkennen. Ben jij klaar voor de toekomst? Ik wil ook een scan!

Vraag een AI scan aan