Enrise AI Podcast #12

enrise AI

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen rondom AI en taalmodellen? Wil je weten welke innovaties rondom kunstmatige intelligentie van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon bij de coffee corner kunnen meepraten over de revolutie die artificial intelligence wereldwijd heeft ontketend? Luister dan snel naar onze nieuwe (video-)podcast: Enrise AI.

Wat kun je in deze episode verwachten?

In de nieuwste aflevering van Enrise AI zitten Sander en Jeffrey als vanouds weer tegenover elkaar. Geen gast dus in deze episode. Maar wel een paar smakelijke anekdotes over het werken met AI bij Enrise. Zo vertelt Jeff over de POC’jes (proof of concepts) waar hij mee bezig is en Sander over de bedrijven waar hij de afgelopen tijd over de vloer is geweest en die met AI aan de slag willen. Verder gaat het over de nieuwe ChatGPT 4o, Claude Sonnet 3.5, Apple Intelligence en de toekomst van Google.

Je kunt alle episodes hieronder beluisteren. Maar Enrise AI is ook te vinden op alle grote podcastkanalen zodat je je op nieuwe afleveringen kunt abonneren.

Wil je met Sander en Jeffrey in contact komen. Of heb je vragen of suggesties? Mail dan naar: AI@enrise.com en ze nemen snel contact met je op.

Is jullie organisatie klaar voor een volgende stap?

Naast een periodieke podcast bieden Sander en Jeffrey ook een AI-scan aan voor bedrijven die nieuwsgierig zijn wat AI voor hun kunnen betekenen.

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het essentieel om te kijken naar hoe nieuwe technologieën, zoals AI, je bedrijf kunnen verbeteren. Een AI-scan is een uitstekend startpunt om de mogelijkheden van AI binnen jouw bedrijf te verkennen. Ben jij klaar voor de toekomst? Ik wil ook een scan!

Vraag een AI scan aan