Enrise AI Podcast | Episode 2

10 augustus 2023

AI

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen rondom AI en taalmodellen? Wil je weten welke innovaties rondom kunstmatige intelligentie van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon bij de coffee corner kunnen meepraten over de revolutie die artificial intelligence wereldwijd heeft ontketend? Luister dan snel naar onze nieuwe (video-)podcast: Enrise AI.

Aflevering 2 gaat o.a. over

Intelligent Agents, Meta & Microsoft, Ajax en AppleGPT, de opvallende move van Shutterstock en onze eigen Enrise AI scan.

Podcast serie

In ‘Enrise AI’ nemen Jeffrey Goijaerts (backend developer) en Sander Bast (product owner) je mee in een wereld waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Ze geven demo’s, delen hun favoriete tools en zijn kritisch waar nodig. Ook vertellen ze in afleveringen van ongeveer 20 minuten over hun dagelijkse ervaringen binnen een digital agency als Enrise. Van neurale netwerken tot ethische dilemma’s, van waar de grote tech giganten mee bezig zijn tot kleine obscure initiatieven, Jeffrey en Sander verkennen de grenzen van wat AI kan bereiken.

Je kunt de episodes beluisteren én bekijken via onze kennisbank. Maar Enrise AI is ook te vinden op alle grote podcastkanalen zodat je je op nieuwe afleveringen kunt abonneren.

Wil je met mij en/of Jeffrey in contact komen of heb je vragen of suggesties? Mail dan naar: AI@enrise.com en we nemen snel contact met je op.