Enrise AI Podcast | Episode 7

AI

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen rondom AI en taalmodellen? Wil je weten welke innovaties rondom kunstmatige intelligentie van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon bij de coffee corner kunnen meepraten over de revolutie die artificial intelligence wereldwijd heeft ontketend? Luister dan snel naar onze nieuwe (video-)podcast: Enrise AI.

In ‘Enrise AI’ nemen Jeffrey Goijaerts (backend developer) en Sander Bast (product owner) je mee in een wereld waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Ze geven demo’s, delen hun favoriete tools en zijn kritisch waar nodig. Ook vertellen ze in afleveringen van ongeveer 20 minuten over hun dagelijkse ervaringen binnen een digital agency als Enrise. Van neurale netwerken tot ethische dilemma’s, van waar de grote tech giganten mee bezig zijn tot kleine obscure initiatieven, Jeffrey en Sander verkennen de grenzen van wat AI kan bereiken.

In episode 7 nemen Sander en Jeffrey hun glazen bol mee en vertellen hun top 3 voorspellingen op het gebied van AI in 2024. Het gaat onder andere over het onvermijdelijke ChatGPT5, maar ook Google Gemini, ChatGPT Store en de razend interessante gadget Rabbit R1. Ook gaat het natuurlijk over Jeffrey’s favoriete onderwerp – AI Agents – en relevante toepassingen bijvoorbeeld binnen de E-commerce. Niet geheel toevallig is Sander aanwezig op de WebwinkeVakdagen om over dit onderwerp te praten in de E-commerce Xplored podcast van CloudSuite.

Je kunt alle episodes hieronder beluisteren. Maar Enrise AI is ook te vinden op alle grote podcastkanalen zodat je je op nieuwe afleveringen kunt abonneren.

Wil je met Sander en Jeffrey in contact komen. Of heb je vragen of suggesties? Mail dan naar: AI@enrise.com en ze nemen snel contact met je op.

Is jullie organisatie klaar voor een volgende stap?

Naast een periodieke podcast bieden Sander en Jeffrey ook een AI-scan aan voor bedrijven die nieuwsgierig zijn wat AI voor hun kunnen betekenen.

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het essentieel om te kijken naar hoe nieuwe technologieën, zoals AI, je bedrijf kunnen verbeteren. Een AI-scan is een uitstekend startpunt om de mogelijkheden van AI binnen jouw bedrijf te verkennen. Ben jij klaar voor de toekomst? Ik wil ook een scan!

Vraag een AI scan aan

Meer lezen over AI?
We scheven er al meerdere blogs over: