Enrise AI Podcast | Episode 9

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen rondom AI en taalmodellen? Wil je weten welke innovaties rondom kunstmatige intelligentie van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon bij de coffee corner kunnen meepraten over de revolutie die artificial intelligence wereldwijd heeft ontketend? Luister dan snel naar onze nieuwe (video-)podcast: Enrise AI.

Wat kun je in deze episode verwachten?

In episode 9 hebben Sander en Jeffrey wederom een interessante gast in de studio. Rob Hoeijmakers is een web strateeg die veel klanten begeleid in de integratie van AI modellen. Hij bouwt een conversational AI oplossing voor in de zorg en raakte via via met Sander en Jeffrey in contact. Het resultaat: een boeiend gesprek over de toekomst van de arbeidsmarkt in het algemeen en over de zorg en het onderwijs in het bijzonder. En natuurlijk het effect van AI. Hoe veranderen deze werelden door AI? En welke toepassingen zijn relevant? Ook gaat het natuurlijk over de actualiteit: de release van Apple’s ReaLM en OpenAI Voice Engine.

Je kunt alle episodes hieronder beluisteren. Maar Enrise AI is ook te vinden op alle grote podcastkanalen zodat je je op nieuwe afleveringen kunt abonneren.

Wil je met Sander en Jeffrey in contact komen. Of heb je vragen of suggesties? Mail dan naar: AI@enrise.com en ze nemen snel contact met je op.

Is jullie organisatie klaar voor een volgende stap?

Naast een periodieke podcast bieden Sander en Jeffrey ook een AI-scan aan voor bedrijven die nieuwsgierig zijn wat AI voor hun kunnen betekenen.

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het essentieel om te kijken naar hoe nieuwe technologieën, zoals AI, je bedrijf kunnen verbeteren. Een AI-scan is een uitstekend startpunt om de mogelijkheden van AI binnen jouw bedrijf te verkennen. Ben jij klaar voor de toekomst? Ik wil ook een scan!

Vraag een AI scan aan