Enrise AI Podcast | Episode 3

14 augustus 2023

AI

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen rondom AI en taalmodellen? Wil je weten welke innovaties rondom kunstmatige intelligentie van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon bij de coffee corner kunnen meepraten over de revolutie die artificial intelligence wereldwijd heeft ontketend? Luister dan snel naar onze nieuwe (video-)podcast: Enrise AI.

In ‘Enrise AI’ nemen Jeffrey Goijaerts (backend developer) en Sander Bast (product owner) je mee in een wereld waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Ze geven demo’s, delen hun favoriete tools en zijn kritisch waar nodig. Ook vertellen ze in afleveringen van ongeveer 20 minuten over hun dagelijkse ervaringen binnen een digital agency als Enrise. Van neurale netwerken tot ethische dilemma’s, van waar de grote tech giganten mee bezig zijn tot kleine obscure initiatieven, Jeffrey en Sander verkennen de grenzen van wat AI kan bereiken.

Je kunt de episodes hieronder beluisteren en bekijken. Maar Enrise AI is ook te vinden op alle grote podcastkanalen zodat je je op nieuwe afleveringen kunt abonneren.

Wil je met Sander en Jeffrey in contact komen. Of heb je vragen of suggesties? Mail dan naar: AI@enrise.com en ze nemen snel contact met je op.

Aflevering 3 gaat o.a. over: de GPT-5 app, hoe White Castle AI gebruikt voor hun Drive tru, Dell + generative AI, Intel AI-functionality, Alibaba Open Source en de update rondom Google Assistent.

Is jullie organisatie klaar voor een volgende stap?

Naast een periodieke podcast bieden Sander en Jeffrey ook een AI-scan aan voor bedrijven die nieuwsgierig zijn wat AI voor hun kunnen betekenen.

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het essentieel om te kijken naar hoe nieuwe technologieën, zoals AI, je bedrijf kunnen verbeteren. Een AI-scan is een uitstekend startpunt om de mogelijkheden van AI binnen jouw bedrijf te verkennen. Ben jij klaar voor de toekomst? Ik wil ook een scan!

Vraag een AI scan aan

Meer lezen over AI?
We scheven er al meerdere blogs over: