Enrise AI Podcast | Episode 8

Ben jij nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen rondom AI en taalmodellen? Wil je weten welke innovaties rondom kunstmatige intelligentie van belang kunnen zijn voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon bij de coffee corner kunnen meepraten over de revolutie die artificial intelligence wereldwijd heeft ontketend? Luister dan snel naar onze nieuwe (video-)podcast: Enrise AI.

In episode 8 ontvangen Sander en Jeffrey een gast in de studio. Henry Bol is founder en CEO van BlueWalnut, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de integratie van AI en machine learning binnen de wereld van E-commerce. Sander en Henry hebben elkaar ontmoet op de Webwinkel Vakdagen, waar ze ook samen in de E-commerce Xplored podcast van CloudSuite te gast waren. Alle reden om Henry ook uit te nodigen bij Enrise AI om samen met Jeffrey de laatste ontwikkelingen te bespreken. En die zijn er met de release van Open AI’s Sora (check ook het blog van Jeffrey over dit onderwerp) en Gemini 1.5 van Google natuurlijk genoeg.

Je kunt alle episodes hieronder beluisteren. Maar Enrise AI is ook te vinden op alle grote podcastkanalen zodat je je op nieuwe afleveringen kunt abonneren.

Wil je met Sander en Jeffrey in contact komen. Of heb je vragen of suggesties? Mail dan naar: AI@enrise.com en ze nemen snel contact met je op.

Is jullie organisatie klaar voor een volgende stap?

Naast een periodieke podcast bieden Sander en Jeffrey ook een AI-scan aan voor bedrijven die nieuwsgierig zijn wat AI voor hun kunnen betekenen.

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het essentieel om te kijken naar hoe nieuwe technologieën, zoals AI, je bedrijf kunnen verbeteren. Een AI-scan is een uitstekend startpunt om de mogelijkheden van AI binnen jouw bedrijf te verkennen. Ben jij klaar voor de toekomst? Ik wil ook een scan!

Vraag een AI scan aan

Meer lezen over AI?
We scheven er al meerdere blogs over: