Enrise Business Talks

Een korte, online talkshow waar we de business vragen en uitdagingen van uiteenlopende IT-projecten bespreken.

EBT API Management kennisbank banner

De Voordelen van API Management

Hoe complexer je IT-landschap, hoe moeilijker en duurder het is om nieuwe functies door te voeren. In deze aflevering deelt Steven de Vries (Software Architect) hoe API Management je helpt om dit probleem te tackelen. Hij gaat in op de technische problemen, maar ook hoe dit de samenwerking tussen IT en de Business verbetert.

Bekijk talkshow

->
EBT Laravel kennisbank banner

Laravel - het framework om snel te ontwikkelen

Laravel is het populairste PHP-framework van de wereld. Maar wat maakt het zo krachtig? En waarom zou jij jouw applicatie willen laten bouwen in Laravel? Om hier antwoord op te krijgen, vragen we Bobby Bouwmann het hemd van 't lijf. Als internationaal spreker op conferenties over Laravel en veel projectervaring, de ideale man hiervoor.

Bekijk talkshow

->
EBT e-commerce platform kosten kennisbank banner

Waarom is een nieuw e-Commerce platform zo duur?

Presentator Bouke Vlierhuis ontvangt twee Enrisers met veel ervaring in de wereld van e-commerce: Pim van der Linden en Michel Harskamp. Centraal staat de vraag: Waarom is een nieuw e-commerceplatform eigenlijk zo duur? We geven inzicht hoe je kosten en risico’s kunt beperken en toch zeker weet dat je een platform krijgt dat past bij jouw ambities.

Bekijk talkshow

->
EBT Discovery Phase kennisbank banner

Discovery Phase: wat is het?

Elk project start met het in kaart brengen van wensen en eisen. Begin hier snel mee en doe het grondig. Dat voorkomt later in het project vervelende verrassingen. In deze aflevering vertellen software architect Steven de Vries en product owner Michel Harskamp hoe de discovery phase het draagvlak binnen je organisatie kan helpen vergroten.

Bekijk talkshow

->
EBT Discovery Phase Tech kennisbank banner

Discovery phase: Hoe werkt het en wat hou je er aan over?

In deze uitzending duiker we nog dieper in de discovery phase. Want hoe werkt het? En wat hou je er aan over? Volgens software architect Steven de Vries en developer Jeroen Groenendijk is het antwoord op deze vraag: "Je weg naar het succes wordt duidelijker. We bepalen niet alleen wat er moet gebeuren, maar eigenlijk ook of het wel kan".

Bekijk talkshow

->
EBT Cross-Channel klantreis kennisbank banner

De Crosschannel Klantreis

In deze Enrise Business Talk laten we zien dat een goed ingerichte klantreis veel meer is dan ‘een app’. Om je klanten goed te bedienen en je doelen te halen moet je een overkoepelend idee hebben van wie klanten zijn en wat ze willen. In deze aflevering vertellen online strateeg Ralph Bom en developer Bobby Bouwmann je hoe Enrise en Onstuimig data-based klantreizen ontwerpen.

Bekijk talkshow

->
EBT Subscriptions en online incasso kennisbank banner

Subscriptions & Online Incasso

We willen allemaal graag nieuwe klanten binnenhalen. Maar in de 'subscription economy' zijn bestaande klanten het echte goud. Hoe zorg je voor een goede relatie tussen klant en merk, ook als het in die relatie even niet zo lekker gaat? Bouke Vlierhuis spreekt met Flip Roose (Buckaroo) en Pim van der Linden (Enrise) over het inrichten van betalingen en incasso in de online klantreis.

Bekijk talkshow

->