Enrise Business Talks over de 3 meest gehoorde uitdagingen bij E-commerce bedrijven

Peter v. Vliet

5 april 2023

Enrise Business Talks over de 3 meest gehoorde uitdagingen bij E-commerce bedrijven

Dit is een nieuwe aflevering van de Enrise Business Talks. Waarin we, onder leiding van Bouke Vlierhuis, met Software Architect Steven de Vries en Business Developer Charif onze vernieuwde E-commerce keuzegids bespreken aan de hand van drie fijne voorbeelden.

Bekijk de trailer

Waarom je deze Business Talk over de 3 meest gehoorde uitdagingen bij E-commerce bedrijven niet wilt missen

In deze nieuwe Enrise Business Talks hebben we het over drie fictieve E-commerce bedrijven met drie niet zo fictieve uitdagingen. Van het bedrijf dat niet af durft te stappen van Magento 1 naar de organisatie die vast zit in een Vendor Lock-in tot aan dat veelgehoorde voorbeeld van een IT-afdeling die niet kan of durft te innoveren. Drie fijne voorbeelden die perfect aansluiten bij de vernieuwde keuzegids, waarin we 18 platformen onderzochten op 10 criteria.

Enrise Business Talks | Keuzegids E-commerce

Download de nieuwe E-commerce keuzegids

Download de E-commerce Platform Keuzegids

Wil je meer lezen? Check dan ook deze blogs

  • Waarom is het kiezen van een nieuw platform zo moeilijk? PLUS: 5 principes en 10 criteria om het makkelijker te maken. Dit wil ik lezen!
  • 5 smaken e-commerce platformen, dit zijn ze.