Enrise Business Talks | Discovery phase (tweeluik)

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

7 januari 2022

Enrise Business Talks

Aflevering 1: Wat is het?

Elk project start met het in kaart brengen van wensen en eisen. Begin hier snel mee en doe het grondig. Dat voorkomt later in het project vervelende verrassingen. In deze aflevering vertellen software architect Steven de Vries en product owner Michel Harskamp hoe de discovery phase het draagvlak binnen je organisatie kan helpen vergroten.

Aflevering 2: Hoe werkt het en wat hou je er aan over?

In deze uitzending duiker we nog dieper in de discovery phase. Want hoe werkt het? En wat hou je er aan over? Volgens software architect Steven de Vries en developer Jeroen Groenendijk is het antwoord op deze vraag: “Je weg naar het succes wordt duidelijker. We bepalen niet alleen wat er moet gebeuren, maar eigenlijk ook of het wel kan”.