2023 uitgave van de E-commerce Platform Keuzegids live!

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

6 april 2023

2023 uitgave van de E-commerce Platform Keuzegids live!

Dit is de vernieuwde versie van onze E-commerce Platform keuzegids. Met daarin o.a. platformen die zijn gestegen óf gedaald in de scorecard en een aantal nieuw toegevoegde platformen. Ook nu is onze onafhankelijkheid de basis van dit herziene onderzoek naar de huidige staat van bekende en minder bekende E-commerce platformen.

We hebben – ook in deze 2023 versie – ons uiterste best gedaan alle recente ontwikkelingen in de beoordeling mee te nemen. Aan het einde van deze keuzegids vind je wederom een scorecard die je een goed overzicht geeft.

Download de E-commerce Platform Keuzegids

In deze keuzegids lees je verder:

  • als je wilt weten welke vijf typen platformen er zijn
  • om te ontdekken welke 18 platformen we onderzochten
  • om de samenvattende scorecard te gebruiken in jouw onderzoek naar een E-commerce platform dat past bij jouw organisatie

Bekijk ook de Enrise Business Talks

In deze nieuwe Enrise Business Talks hebben we het onder andere over waarom wij het belangrijk vonden nog een gids te schrijven over CMS’en. Naast alle content die er al is om je te helpen kiezen. Wij schreven nu een gids met technische insteek. Kies je voor SaaS, Hybrid of toch self-hosted bijvoorbeeld?

Over de Enrise kennisbank

In onze kennisbank vind je onder Whitepapers & Downloads inmiddels negen papers over uiteenlopende onderwerpen binnen de IT. Zoals een longraad over Laravel en een verhelderend handboek over API Management. Klik hier voor inspirerende content, altijd geschreven op basis van ons onafhankelijke onderzoek.