Whitepapers & Downloads

Van onafhankelijke keuzegidsen tot handige handboeken

Abonnementen als business model

Abonnementen als businessmodel

Het subscription business model, het abonnementsmodel, is niet nieuw. Maar ze is als businessmodel wel steeds belangrijker geworden. In dit handboek verzamelden we alles wat je moet en wilt weten over de technische uitdagingen bij het integreren van een abonnementsdienst als businessmodel.

Download Handboek

->
Download de E-commerce keuzegids 2023

E-Commerce Platform Keuzegids 2023

Dit is de vernieuwde versie van onze veel gelezen E-commerce platform keuzegids. In deze 2023 uitgave vind je 18 platformen beoordeelt op 10 kritische punten, zoals Composable Commerce, Vendor Lock-in en total cost of ownership.

Download keuzegids

->
Download de CMS keuzegids 2023

De CMS Keuzegids 2023

We vergelijken in deze keuzegids 18 bekende en minder bekende Content Management Systemen op 8 belangrijke technische punten. We hopen dat dit onafhankelijke onderzoek je helpt nu een goede keuze te maken voor het CMS van straks.

Download keuzegids

->
Achter de schermen van een app | Longread in kennisbank

Achter de schermen van een app

Hoe zorg je er voor dat een app een succesvol verlengstuk van je business wordt? In deze longread verzamelden we alles wat je moet en wilt weten over de technische uitdagingen bij het ontwikkelen van een app die echt iets aan jouw business toevoegt.

Download longread

->
Composable Commerce Longread in kennisbank

Composable Commerce

Wat is Composable Commerce, behalve een buzzwoord? Is het ‘t vervolg op MACH? Om antwoord te geven op al jouw vragen, hebben we de Composable Commerce Longread geschreven. Hierin vind je alles wat jij moet weten over deze E-commerce IT-strategie.

Download longread

->
Kennisbank - API Management

API Management voor E-commerce

Hoe complexer je IT-landschap, hoe moeilijker en duurder het is om nieuwe functies door te voeren. API Management is het antwoord hierop. Zo kan jij innovaties sneller uitrollen en de Business blij maken.

Download het handboek

->
Longread Het MVP

MVP: speerpunt van je digitale strategie

Netflix, Uber, AirBnB, Facebook: alle tech-giganten zijn ooit met een MVP begonnen. In deze longread leggen we uit hoe een MVP je helpt om snel innovaties te lanceren en gebruikersdata te verzamelen. En zo de concurrentie een stap voor bent!

Download longread

->
Kennisbank - How to Discovery Phase

How to: Discovery Phase

In de complexe IT-landschappen van nu moet je eerst kennis verzamelen, voordat je kunt gaan bouwen. Wij hebben daarvoor een eigen methode ontwikkeld om de complexiteit te versimpelen. Die methode begint met een Discovery Phase. In deze longread nemen we je stap voor stap mee in dit proces.

Download deze How to

->
App Development whitepaper

Whitepaper App Development

Alles wat jij moet weten over App Development. Hierin vind je alle stappen en overwegingen die we bij Enrise nemen als we aan de slag gaan met het ontwikkelen van een app.

Download Whitepaper

->
Laravel Longread

Laravel. Zo bouw je supersnel een applicatie

Wij zijn enthousiast over Laravel. Maar jij vraagt je misschien af wat jij daaraan hebt. In deze longraad beantwoorden we een paar belangrijke vragen over Laravel en leer jij waarom Laravel voor jou belangrijke technologie is.

Download longread

->
Whitepaper Van start-up naar scale-up

Van Start-up naar Scale up

In dit whitepaper vind je adviezen die je kunnen helpen een strategie te bepalen voor de volgende stap in jouw IT-gedreven organisatie. Lees hoe je met een paar slimme keuzes kunt bijsturen, doorontwikkelen en hoe je er voor zorgt dat je bij je volgende fase niet opnieuw voor dezelfde uitdagingen staat.

Download Whitepaper

->