Whitepapers & Downloads

Van onafhankelijk onderzoek over e-commerce platformen tot alles over Scaling up. In onze whitepapers delen onze experts hun kennis.

Kennisbank - API Management

API Management voor E-commerce

Hoe complexer je IT-landschap, hoe moeilijker en duurder het is om nieuwe functies door te voeren. API Management is het antwoord hierop. Zo kan jij innovaties sneller uitrollen en de Business blij maken.

Download het handboek

->
Kennisbank Whitepaper E-commerce platforms

E-Commerce Platform Keuzegids

Het kiezen van een e-commerceplatfom is lastig. Keuzes te over en folders vertellen vaak maar het halve verhaal. Daarom hebben we 16 E-commerce platformen op 10 belangrijke punten vergeleken.

Download keuzegids

->
Longread Het MVP

MVP: speerpunt van je digitale strategie

Netflix, Uber, AirBnB, Facebook: alle tech-giganten zijn ooit met een MVP begonnen. Maar dat betekent niet dat een MVP enkel voor start-ups is. In deze longread leggen we uit hoe een MVP je helpt om snel innovaties te lanceren en gebruikersdata te verzamelen. En zo de concurrentie een stap voor bent!

Download longread

->
Kennisbank - How to Discovery Phase

How to: Discovery Phase

In de complexe IT-landschappen van nu moet je eerst kennis verzamelen, voordat je kunt gaan bouwen. Wij hebben daarvoor een eigen methode ontwikkeld om de complexiteit te versimpelen. Die methode begint met een Discovery Phase. In deze longread nemen we je stap voor stap mee in dit proces.

Download deze How to

->
App Development whitepaper

Whitepaper App Development

Alles wat jij moet weten over App Development. Hierin vind je alle stappen en overwegingen die we bij Enrise nemen als we aan de slag gaan met het ontwikkelen van een app.

Download Whitepaper

->
Laravel Longread

Laravel. Zo bouw je supersnel een applicatie

Wij zijn enthousiast over Laravel. Maar jij vraagt je misschien af wat jij daaraan hebt. In deze longraad beantwoorden we een paar belangrijke vragen over Laravel en leer jij waarom Laravel voor jou belangrijke technologie is.

Download longread

->
Whitepaper Van start-up naar scale-up

Van Start-up naar Scale up

In dit whitepaper vind je adviezen die je kunnen helpen een strategie te bepalen voor de volgende stap in jouw IT-gedreven organisatie. Lees hoe je met een paar slimme keuzes kunt bijsturen, doorontwikkelen en hoe je er voor zorgt dat je bij je volgende fase niet opnieuw voor dezelfde uitdagingen staat.

Download Whitepaper

->