Nieuwe aflevering! De Enrise Business Talks over API Management

Peter v. Vliet

19 september 2022

Enrise Business Talk over API Management met Steven de Vries

De Enrise Business Talks. Een serie korte afleveringen waarin we, onder leiding van Bouke Vlierhuis, de business vragen en uitdagingen van uiteenlopende IT-projecten bespreken. In deze nieuwste aflevering vragen we Software Architect Steven de Vries alles over de voordelen van API Management.

Bekijk de trailer

Waarom je deze Business Talk over API Management niet kunt overslaan

Hoe complexer je IT-landschap, hoe moeilijker en duurder het is om nieuwe functies door te voeren. In deze aflevering deelt Steven de Vries (Software Architect) hoe API Management je helpt om dit probleem te tackelen. Hij gaat in op de technische problemen, maar ook hoe dit de samenwerking tussen IT en de Business verbetert.

Enrise Business Talks | API Management met Steven de Vries

We hebben ook een handig API Handboek

We schreven over API Management ook én aanvullend op deze talk een handig handboek. In dit paper vertellen we je hoe wij API’s gebruiken om niet alleen e-commerce-backends flexibeler, efficiënter en beter onderhoudbaar te maken, maar vooral om bedrijven meer innovatiekracht te geven.

Je kunt ‘m hier gratis downloaden

Heb je na al deze informatie een vraag voor Steven over API Management?

Steven kijkt graag met je mee, dus neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

PS. Bekijk ook onze andere afleveringen over bijvoorbeeld Laravel, Subsctipions of de Discovery Phase.