Nu online! De Enrise Business Talk Laravel

Wendy Kooistra
Wendy Kooistra

10 juni 2022

Enrise Business Talks Laravel

De Enrise Business Talks. Een serie korte afleveringen waarin we, onder leiding van Bouke Vlierhuis, de business vragen en uitdagingen van uiteenlopende IT-projecten bespreken. In deze nieuwste aflevering vragen we Laravel Evangelist Bobby Bouwmann het hemd van het lijf.

Bekijk de trailer

Waarom je deze Business Talk over Laravel niet kunt overslaan

Laravel is het populairste PHP-framework van de wereld. Maar wat maakt het zo krachtig? En waarom zou jij jouw applicatie willen laten bouwen in Laravel? Om hier antwoord op te krijgen, vraagt host Bouke Vlierhuis onze Bobby Bouwmann het hemd van ‘t lijf. Als internationaal spreker op conferenties over Laravel en met veel projectervaring, de ideale man hiervoor. Bekijk hieronder de hele aflevering.

Enrise Business Talks | Laravel met Bobby Bouwmann

PS. Bekijk ook onze andere afleveringen over bijvoorbeeld API Management, Subsctipions of de Discovery Phase.