Nieuw: Enrise Business Talks!

Peter v. Vliet

1 december 2021

We zijn bij Enrise iets totaal nieuws begonnen: Enrise Business Talks. Dit is een korte online talkshow waarin presentator Bouke Vlierhuis iedere uitzending diverse interessante gasten ontvangt en met hen de business side van uiteenlopende IT-projecten bespreekt.

Behind the scenes van Enrise Business Talks

Wat kun je verwachten?

Hoe zorg je dat jouw IT-project binnen budget blijft? Wat komt er allemaal kijken bij re-platforming? Hoe sluit de development van een app aan op jouw business case? Wat is het verschil tussen een discovery phase en een sprint-0? En hoe zorg je voor draagvlak binnen je organisatie voor een uitgebreide cloudmigratie? Op deze en nog vele andere vragen krijg je in Enrise Business Talks antwoord.

Waarom moet je kijken?

Ben jij een ambitieuze (e-commerce) manager, CTO of ondernemer met grote plannen? En zit je met veel vragen die niet allemaal noodzakelijkerwijs technisch van aard zijn? Dan is Enrise Business Talk precies wat je zoekt. In ongeveer 20 minuten praat Bouke met zijn gasten, je helemaal bij over hoe wij projecten aanvliegen, met welke zaken je allemaal rekening moet houden en welke vragen verstandig zijn om te stellen.

Over Bouke Vlierhuis

Bouke Vlierhuis is al ruim twee decennia betrokken bij de wereld van IT. Oorspronkelijk als developer en later als marketing consultant, tekstschrijver en als dagspreker. Hij is op zijn best daar waar strategie, creativiteit en technologie bij elkaar komen. Enthousiasme verspreiden, kennis delen en processen verbeteren horen bij zijn dagelijkse werk.

Al sinds 1999 adviseert Bouke ondernemingen over welke technische oplossing het beste bij hun zakelijke uitdaging passen. Sinds 2006 combineert hij dat met het adviseren over online marketing en content en sinds 2019 is hij gespecialiseerd in het werken met B2B IT-bedrijven. In 2021 maakt Bouke zijn debuut als CTO (Chief Talkshow Officier) van Enrise Business Talks. 

De filosofie van Bouke is: het internet is bedacht om mensen te helpen. Doe dat dan ook. Zo bind je ze aan je merk en zo haal je uiteindelijk klanten binnen!

Bekijk het drieluik over e-commerce!

In drie korte afleveringen vertellen we je alles over e-commerce. Gedurende de eerste aflevering staat de vraag centraal: “waarom is een nieuw e-commerceplatform eigenlijk zo duur?’. In de 2e en de 3e nemen we je mee in de Discovery Phase; wat is het en hoe werkt het?

Bekijk ze hier alle drie!