‘The Most Wanted’ oogst prijs voor Beste én Populairste website

Martijn van de Polder

20 november 2019

Virtuele provider Simpel wint de prijs voor Beste Website van het Jaar én Populairste Website van het Jaar, beide in de categorie Telecom. 

Als partner van Simpel zijn wij minstens net zo blij met de onderscheidingen. Samen werkten we de afgelopen jaren aan het ontwikkelen van een totaaloplossing voor de IT. Wij zijn de spin in het web van het Simpel systeemlandschap. Dat zijn alle systemen die het mogelijk maken dat als je bij Simpel een simkaartje bestelt, je die ook op je deurmat krijgt, dat je ermee kunt bellen met behoud van je oude nummer, dat je abonnement wordt gefactureerd, dat je kunt inloggen om je abonnement aan te passen of een limiet te zetten op je bundels. En dat alles zonder gedoe!

De prijs is de kroon op het werk dat we samen met Simpel an andere leveranciers doen. Jury en klanten waarderen de website van Simpel om zijn eenvoud, inhoud, ontwerp en navigatie. We zijn er dan ook supertrots op en feliciteren Simpel met deze mooie prijs!

Het is overigens niet de eerste keer dat Simpel in de prijzen valt. Ook in 2018 won Simpel beide prijzen tijdens de Website van het Jaar awardshow. Simpel was eerder dit jaar de meest aanbevolen postpaid-aanbieder van mobiele diensten van Nederland. Simpel kreeg hiermee de hoogste Word of Mouth score (WoM) van onafhankelijk onderzoeksbureau Telecompaper. En de Consumentenbond bestempelde Simpel meerdere keren als ‘Beste uit de Test’.

De verkiezing Website van het Jaar is de grootste publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. De verkiezing telt tientallen categorieën waarbinnen twee prijzen te winnen zijn: De Beste Website van het Jaar en de Populairste Website van het jaar. In de categorie Telecom bleek Simpel het best en populairst.

ZIE OOK:

Enrise feliciteert Simpel voor de tweede keer op rij met predicaat ‘Beste uit de Test’!

Dubbele prijs voor Simpel.nl als Website van het Jaar

Simpel.nl Populairste website van het jaar 2017

Simpel zet volgende stap in klanttevredenheid

Enrise breidt bestelflow Simpel uit met 4G

Case Study Simpel.nl