Enrise breidt bestelflow Simpel.nl uit met 4G

Martijn van de Polder

Je kent Simpel wel van hun belrevolutie. Met vingerpoppetjes Che Guevara, Ghandi en Napoleon in de hoofdrol bieden ze simonlyabonnementen voor revolutionair lage prijzen. Onlangs is die revolutie uitgebreid met 4G-dekking. Nu heb je dus supersnel en stabiel internet voor een hele scherpe prijs. Om dat mogelijk te maken, hebben we bij Enrise enkele wijzigingen doorgevoerd aan de site en het systeem dat we eerder al voor Simpel opgezet hebben.

Als je nieuwe technieken zoals 4G beschikbaar stelt voor je klanten, dan moet alles kloppen. Je wilt immers geen overbelaste helpdesk met vragen. De hele flow moet kloppen voor nieuwe Simpel-klanten die een abonnement aanschaffen en voor bestaande Simpel-klanten die ook willen profiteren van 4G. Wat je roept aan de voorkant moet je waarmaken aan de achterkant.

Wij hebben er in eerste instantie voor gezorgd dat de nieuwe 4G-producten in alle onderliggende systemen (de back-end) beschikbaar zijn. Vervolgens hebben we de orderflow uitgebreid door de nieuwe 4G-uitbreiding zichtbaar te maken op de website (de front-end), zodat ze door de bezoeker gekozen kunnen worden als nieuw abonnement. Zodra je kiest voor een nieuw 4G-abonnement wordt dit netjes doorgevoerd in alle onderliggende systemen.

Als bestaande klant van Simpel kun je na inloggen in je Mijn Simpel je bestaande abonnement wijzigen door 4G aan of uit te zetten.

Dankzij de techniekopzet die we eerder maakten voor Simpel kunnen dit soort nieuwe veranderingen in korte tijd doorgevoerd worden.

Vond je dit interessant?

Abonneer je nu op onze Enrise Stories en ontvang onze stories in tech & business 1x per maand in je mailbox.

You are awesome.

Leuk dat je erbij bent!
Binnenkort ontvang je jouw eerste editie.

Start typing to search