Dubbele prijs voor Simpel.nl als Website van het Jaar

Martijn van de Polder

22 november 2018

Jeroen van Dijk met 2 Simpel Awards

Op de cover: Enriser Jeroen van Dijk was bij de prijsuitreiking en toonde trots de twee awards.

Sim-only-provider Simpel.nl ontving 22 november de prijs voor Beste Website van het Jaar én Populairste Website van het Jaar, beide in de categorie Telecom. De prijs is een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

Als technisch partner verzorgde Enrise onder andere het responsive Simpel.nl met een excellente gebruikerservaring. Voor nieuwe klanten die een sim-only-abonnement bestellen en voor bestaande klanten die hun abonnement beheren met Mijn Simpel. De prijs is het bewijs dat de site door de jury en klanten van Simpel wordt gewaardeerd op eenvoud, inhoud, ontwerp en navigatie. We zijn er dan ook supertrots op en feliciteren Simpel met deze mooie prijs! En dat is niet de eerste, want eerder dit jaar was Simpel al winnaar in het Online Orientatie Onderzoek dat WUA deed onder sim-only-aanbieders.

Simpel website van het jaar

De verkiezing Website van het Jaar is de grootste publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. De verkiezing telt dit jaar 35 categorieën, waarbinnen twee prijzen te winnen zijn: De Beste Website van het Jaar en de Populairste Website van het jaar. In de categorie Telecom bleek Simpel het best en populairst.

 

ZIE OOK:

Simpel.nl Populairste website van het jaar 2017

Simpel zet volgende stap in klanttevredenheid

Enrise breidt bestelflow Simpel uit met 4G

Case Study Simpel.nl