Simpel.nl Populairste Website van het Jaar

Martijn van de Polder

24 november 2017

Telecomaanbieder Simpel.nl won gisteravond in Amsterdam de prijs voor Populairste Website van het Jaar in de categorie Telecom.

Als technisch partner verzorgde Enrise onder andere het responsive Simpel.nl met een excellente gebruikerservaring op alle schermformaten. De prijs is het bewijs dat de site door de klanten van Simpel wordt gewaardeerd op inhoud, ontwerp en navigatie. We zijn er dan ook supertrots op en feliciteren Simpel met deze mooie prijs!

De verkiezing Website van het Jaar is de grootste publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. De verkiezing telt 24 categorien, waarbinnen twee prijzen te winnen zijn: De Beste Website van het Jaar en de Populairste Website van het jaar. In de categorie Telecom bleek Simpel het meest favoriet en kreeg het van het publiek de meeste stemmen.

 

ZIE OOK:

/2017/04/simpel-zet-volgende-stap-in-klanttevredenheid/

/2016/12/enrise-breidt-bestelflow-simpel-uit-met-4g/

/case/simpel/