Webdevelopment

Sitesearch

Precies wat je zoekt.
Webdevelopment by Enrise

Precies wat je zoekt

De zoekfunctie is een onmisbaar onderdeel van je website. Vooral als je veel informatie aanbiedt, is site search van onschatbare waarde. Maar welke zoektechniek zet je in? En hoe stel je deze zo in dat deze aansluit op jouw wensen?

Enrise heeft veel ervaring met diverse zoektechnologieën. We hebben zelfs een eigen product ontwikkeld, Pandosearch. Met die diepgaande kennis van search kunnen we jou helpen je site search goed in te richten en te optimaliseren. 

“Naast een fantastische conversiegroei van 2.7 ten opzichte van de site-navigatie biedt Pandosearch ons waardevolle inzichten die we onder andere gebruiken om ons assortiment aan te passen aan de behoefte van onze klant. Een fijne tool waar flexibiliteit ‘the key’ is!”

Drukwerkdeal.nl

Redenen om site search in te zetten zijn divers. Je kan site search inzetten voor het verbeteren van je dienstverlening. Als bezoekers bijvoorbeeld snel en gemakkelijk de juiste informatie vinden, verlaagt dat direct de druk op je telefonische klantenservice.

“Via de sitesearch van Pandosearch kwamen wij erachter dat er in de zomer veel mensen zochten op fietsverzekering. Binnenkort kun je bij Pricewise dus ook je fiets verzekeren”

Pricewise

Door bezoekers site search aan te bieden krijg je beter inzicht in wat je bezoekers zoeken en verwachten. Soms laten de trends daarin zich vertalen naar nieuwe klantwensen, die je product- of informatieaanbod kunnen uitbreiden.