Apps

iOS & Android Development

Platformonafhankelijk ontwikkelen met React Native

Mobiele apps draaien o.a. op smartphones van gebruikers waardoor zij in hun eigen vertrouwde omgeving gebruikmaken het systeem van jouw organisatie. Gebruikers kiezen er zelf voor om een app te installeren via de Apple App Store of Google Play Store.

React Native is een door ons veelgebruikte techniek om Apps mee te ontwikkelen. Hiermee zijn wij in staat om tegelijk aan zowel iOS- als een Android applicaties te werken, met een gedeelde codebase. Dit noemen we platformonafhankelijk ontwikkelen. Met slechts een kleine extra moeite komt de applicatie zowel in de Apple App Store als in de Google Play Store beschikbaar.

Met React Native ontwikkelen wij Apps die zorgen voor een geweldige gebruikerservaring. Zo is het mogelijk om gegevens op het device zelf op te slaan (‘caching’). De applicatie kun je zonder internetverbinding gebruiken en heeft toegang tot de sensoren, chips en camera’s van het device. Bijvoorbeeld de secure enclave(aparte chip waarop privacygevoelige informatie wordt opgeslagen), vinger- of gezichtsscanner, GPS, NFC, bewegingssensoren, kompas en foto- en video-opnames.

Als organisatie is een App voor mobile devices sneller via een eigen knop op het startscherm toegankelijk. Een gebruiker wordt er zo steeds aan herinnerd de applicatie te gebruiken. Ook kun je via pushberichten binnen Android en/of iOS de gebruiker directer bereiken.

Een mobiele app combineer je vaak met een webapplicatie. Gebruikers kunnen zo ook toegang hebben tot hun gegevens als ze hun eigen device niet voorhanden hebben. Hiervoor gebruiken wij doorgaans React, Vue of Angular. Vooral React geeft hierbij voordeel. Componenten kun je delen met de mobiele React Native applicatie. Zo besparen we veel op de ontwikkeltijd van de applicatie en op het budget van het project.

Tech+More

Abonneer op en ontvang 1x per maand artikelen en video's per mail.

Ik wil Tech+More!
->
© 2000-2020, Enrise B.V.