Development

Hosting & Support

Build, Run & Operate.
Budget voor e-commerce

Build, Run & Operate

Een onbereikbare of trage webshop kan tot grote omzetverliezen en reputatieschade leiden. Onfeilbare hosting is essentieel voor je online business.

Enrise heeft veel ervaring met het ontwerpen, inrichten en ondersteunen van snel schaalbare e-commerce omgevingen met 24/7 beschikbaarheid. Op basis van de wensen en eisen die je aan je platform stelt ontwerpen en bouwen we een omgeving op basis van de meest moderne en betrouwbare technieken, methodieken en hostingplatformen (bijvoorbeeld AWS, Azure of GCP).

Onze developers werken volgens het DevOps-principe. Ze zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en in de lucht houden van de webshop. Dankzij onze  DevOps-aanpak hebben we veel ervaring met de schaalbaarheid van code en gaat er geen tijd verloren aan trage communicatie tussen verschillende organisaties of afdelingen. 

Veel organisaties kiezen ervoor om de webshop intern te doorontwikkelen. We helpen daarbij door bijvoorbeeld deploymentprocessen goed in te richten of te automatiseren en onze kennis te delen.