Development

Hosting & Support

Schaalbaar, kostenefficiënt en veilig.
Webdevelopment by Enrise

Schaalbaar, kostenefficiënt en veilig 

Een webapplicatie maakt delen van je systemen publiek beschikbaar. Je gebruikers verwachten dat je webapplicatie altijd beschikbaar is, snel laadt en ze het veilig kunnen gebruiken. 

Onze DevOps-experts kunnen je applicatie op verschillende Public Clouds en Private Clouds onderbrengen. Daarbij worden zaken als security, logging, monitoring, deployments, (geautomatiseerde) kwaliteitstesten en de schaalbaarheid van je applicatie stevig onder de loep genomen. We richten volledige landschappen in met templates. Door zo min mogelijk handmatig in te richten zijn verschillende omgevingen overal reproduceerbaar, nagenoeg identiek en kan je in het geval van grote verstoringen snel weer online zijn. 

Korte time tot market

Dit doen we voor zowel nieuwe webapplicaties als bestaande. We richten alles zo in dat nieuwe versies van je applicaties tot op featureniveau automatisch getest worden en naar jouw eisen en wensen automatisch uitgerold worden naar de verschillende omgevingen. Door deze stappen te automatiseren kun je snel nieuwe features aan je gebruikers serveren en wordt je time-to-market flink verkort. 

We assisteren daarnaast organisaties die DevOps implementeren. Dat kan in de vorm van derdelijns support zijn of het delen van kennis.