(Web)Applicaties

Geavanceerde webapplicaties en hybride mobiele applicaties.

Naast websites en webshops ontwikkelen wij applicaties waarbij bereikbaarheid een pre is. Door eenvoudige toegankelijkheid via een webbrowser zijn de applicaties platformonafhankelijk. We ontwikkelen de applicaties responsive, zodat ze op vrijwel elk device werkbaar zijn. Door onze ervaring met systeemkoppelingen ontstaat een naadloze integratie met (bestaande) back-end-systemen of CMS’en.

We ontwikkelden onder andere de webapplicaties voor de Mijn-omgeving van Simpel, de leasecalculator voor Terberg Leasing en de supersnelle Superguide voor Veronica.

Mobiele applicaties

Onze applicaties voor mobiele besturingssystemen iOS en Android zijn juist wel platformafhankelijk. Groot voordeel daarvan is het gebruik van de hardware. Zo zijn functies als de camera en mediabibliotheek, GPS en bewegingssensoren en rekenkracht van de smartphone of tablet beschikbaar. Een actieve internetverbinding is niet altijd noodzakelijk en integratie met andere applicaties is eenvoudig te realiseren.

We ontwikkelden onder andere Fietsnetwerk om meer te ontdekken op je fietsroute en Monumentum als praktische VVV-gids bij het bezoeken van monumentale panden tijdens Open Monumentendag.

Apps: Techniek

Voor webapplicaties maken we veelal gebruik van PHP en aanverwante frameworks, zoals Zend, Laravel en Symfony. Maar ook projecten in JAVA of NodeJS zijn ons niet vreemd. Voor de interface hanteren we veelal de bekende Javascript frameworks, zoals React of Angular. Voor dashboards werken we veel met D3. Voor hybride apps is React Native onze favoriet, naast Titanium.

Het gebruik van diverse tools en frameworks voorkomt dat we ons teveel op een enkel platform richten, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat we met dezelfde mogelijkheden en middelen platformafhankelijke apps kunnen ontwikkelen en overal dezelfde gebruikservaring kunnen bieden. Voor native apps schakelen we gespecialiseerde partners in.

Meer weten over apps en webapplicaties? 

Pim van der Linden

Bel of mail Pim van der Linden

088-5553300 | pim@enrise.com

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search