Applicatiebeheer & Monitoring

Wij houden je applicatie gezond met monitoring en support.
Ook als het elders is ontwikkeld.

Als je online product gereed is nemen wij graag je app, API, zoekoplossing, site, shop of portal in beheer, zodat het gezond, stabiel en veilig blijft. Ook als je product elders is ontwikkeld.

Applicatiebeheer houdt in dat we de broncode fris houden. En dat we een soepel deployproces inrichten. We monitoren applicaties en servers zodat we snel kunnen ingrijpen bij incidenten en de kwaliteit ervan kunnen bewaken en bewaren. We staan 24 uur per dag voor je klaar met onze supportlijn en beantwoorden graag je technische vragen. We beheren de bijbehorende documentatie en we leveren rapportages over prestaties en applicatiegezondheid.

Beschik je over een applicatie die niet door Enrise is ontwikkeld, ook dan nemen wij graag jouw online product in beheer. Met een kleine inventarisatie weten we of jouw applicatie daarvoor in aanmerking komt.

Wij beheren applicaties volgens het DevOps-principe, wat inhoudt dat ontwikkeling en beheer op elkaar is afgestemd. Met tools, middelen en mensen voeren we dankzij DevOps snel veranderingen door bij problemen of wijzigingen. Een Service Level Agreement maakt afspraken over responstijden en bereikbaarheid helder.

Applicatiebeheer: Technisch

Voor onze projecten richten we altijd een geautomatiseerd deployment- en testproces in. Fixes, wijzigingen of aanvullingen kunnen we op die manier snel en probleemloos in productie krijgen. We bieden uitgebreide monitoring met onder andere Zabbix en we beheren de broncode op een centrale plek met behulp van GitHub.

Meer weten over het voordeel van applicatiebeheer voor jouw organisatie?

Pim van der Linden

Bel of mail Pim van der Linden

088-5553300 | pim@enrise.com

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search