Academy

Met training en coaching helpen we jouw team door Agile als werkwijze te introduceren of verder te ontwikkelen.

Enrise Yourself met Enrise Academy

Wij geloven dat werk leuker kan als je meer vrijheid krijgt. Want als je vrijheid en vertrouwen krijgt, verzet je meer werk in minder tijd, stijgt je werkplezier en ben je wendbaarder en veerkrachtiger bij toekomstige veranderingen. Bij Enrise doen we dat sinds 2012 met agile werken en zelfsturing. Die vijf jaar ervaring delen we nu ook met andere organisaties!

Met Enrise Academy strijden wij voor een betere manier van werken. Wij vinden dat elke organisatie moet worden opgebouwd uit mensen die met vrijheid en vertrouwen de verantwoordelijkheid nemen voor wat zij doen. Dit doen we door organisaties te veranderen in dynamische groepen mensen die genieten van hun werk.

Wij willen jouw organisatie flexibel maken op elk niveau; haar trainen, coachen en helpen om continu te blijven verbeteren en leren. We kunnen jouw organisatie helpen om (legacy) systemen te veranderen, processen te heroverwegen en mensen flexibel te maken. Dat doen we door zelforganisatie als cultuur te bevorderen. We gebruiken agile tools en methodes in onze trainingen, we coachen teams of detacheren onze Scrum Masters.

Introductie

Onze Agile-experts helpen jouw team door Agile als werkwijze te introduceren of verder te ontwikkelen. We focussen op de autonomie van mensen afzonderlijk en teams als geheel. We leren je mensen transparant te zijn, verantwoordelijkheid te nemen en we helpen ze flexibiliteit te creëren door Agile te werken.

Onze agile-experts zijn inzetbaar als Scrum Masters en Agile Coaches. Beiden werken vanuit dezelfde onderliggende overtuigingen dat meer vrijheid je werk leuker maakt, waarbij zij zich in eerste instantie focussen op het verbeteren van processen in jouw organisatie.

Scrum Masters

Onze Scrum Masters werken op teamniveau waar ze Scrum-teams ondersteunen door hen te faciliteren in Agile en Scrum methodes, de efficiëntie van het team te verhogen en te focussen op teamprocessen.

Scrum Masters van Enrise zijn facilitators ten top en activeren teams om zelf doelgericht aan de slag te gaan.

Agile Coaches

Onze Agile coaches begeleiden organisaties bij Agile transformaties; het Agile maken van organisaties. Agile Coaches werken op organisatieniveau, waarbij ze Scaling Agile en/of Scrum of Scrums introduceren.

Agile Coaches van Enrise zijn veranderaars die graag kritische vragen stellen en je helpen om de organisatie een nieuwe weg in te laten slaan.

Waarom Enrise Academy?

1. Dagelijkse kost

Voor ons is Agile werken dagelijkse kost sinds 2012. We delen dus altijd de meest actuele casussen, tips en tricks met jou, rechtstreeks afkomstig van onze werkvloer.

2. Maatwerk

Dankzij training op maat krijg je de ideale training voor jouw vraag. Als je wilt, verzorgen we ook coaching na de training.

3. Leer van onze fouten

Met ons enorme track record in Agile werken ging niet alles goed. Je leert in de training van de fouten die wij hebben gemaakt.

Meer weten over wat Enrise Academy voor jouw organisatie kan betekenen?

Pim van der Linden

Bel of mail Pim van der Linden

088-5553300 | pim@enrise.com

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search