Simpel.nl

Continu innoveren aan de voorkant,
terwijl je aan de achterkant legacysystemen uitfaseert

Meer weten? Wij nemen contact met je op. Net zo makkelijk. Laat hier je gegevens achter.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Simpel.nl
over Enrise

“In Enrise hebben we een partner gevonden die erg bedreven is in de aansluiting van partners, personen en systemen in grote projecten. Als geen ander begrijpen ze dat je niet moet optellen binnen je eigen domein, maar dat samenwerken vermenigvuldigen is. Ik ben erg onder de indruk van de wijze waarop het team van Enrise onze organisatie en andere partners heeft begeleid naar creatieve oplossingen en resultaten. Bovendien is het erg prettig samenwerken.”

~
Youri Treur, E-commerce Manager bij Simpel.nl

schermafbeelding-2019-11-13-om-14.43.09

The Most Wanted

Sinds 2007 biedt Simpel voordelige sim-only aanbiedingen zonder onnodige extra’s. Met een sim-only abonnement van Simpel kies je voor supergoedkoop bellen, sms’en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. Bron: Simpel.nl

Vraag

Simpel zocht een totaaloplossing voor haar IT waarbij de short time to market, schaalbaar en flexibel de belangrijkste kernwaarden zijn.
De totaaloplossing omvat het proces van het bestellen van nieuwe abonnementen en het als klant zelf kunnen beheren van je eigen abonnement. Het gaat dus om een responsive frontend, een schaalbare backend en een CMS met veel vrijheid en flexibiliteit. Elk onderdeel moet naar een excellent niveau. Simpel kiest ervoor om de opdracht te beleggen bij verschillende leveranciers die elk een deel van het landschap verzorgen, afhankelijk van hun expertise.

Onze oplossing

Voor de verschillende systemen van diverse leveranciers fungeert Enrise als spin in het web, zodat de afhandeling van verzoeken gevalideerd kan worden op één centrale plek in het landschap. Deze centrale plek dient als primaire bron voor alle data over klanten en abonnementen dat vervolgens de andere systemen voedt met deze data.

Enrise ontwikkelde de Business Logic Layer (BLL): een op maat gemaakte servicebus die alle verzoeken vanuit de verschillende systemen valideert en afhandelt.

Resultaat

Met de introductie van de Business Logic Layer in combinatie met de jobqueue is Simpel nu voorzien van een schaalbaar platform dat high performance presteert en garandeert. Het nieuwe responsive Simpel.nl zorgt voor een excellente gebruikerservaring op alle schermformaten. Via het achterliggende CMS kan Simpel razendsnel inspelen op ontwikkelingen in de markt. Zelfs het in de markt zetten van nieuwe bundels kan Simpel volledig zelfstandig en binnen enkele minuten. Die flexibiliteit en snelheid zorgt voor een zeer korte time-to-market die uniek is voor de telecombranche.

  • Case Simpel.nl

Stack

PHP
HTML
SCSS
Javascript

Platforms & Systemen

Zend Framework 2
Apigility
PostgreSQL
MySQL
Zend Server Job Queue
Elasticsearch en Pandosearch
Logstash
Kibana

Online ambities bespreken?

Sjoerd Santema

Bel of mail Sjoerd

088-5553300 | sjoerd@enrise.com

Start typing to search