Apps

MVP-traject

In korte tijd zoveel mogelijk waarde leveren.
Apps diensten

In korte tijd zoveel mogelijk waarde leveren

Welkom in de wereld van de mobiele app development. Het is een continu proces van bouwen en leren. Een term die je vaak voorbij hoort komen is MVP, dat staat voor Minimum Viable Product. Wat houdt dat in? Het ontwikkelen van een werkend product dat;

  • direct waarde biedt,
  • binnen een kort tijdsbestek tot stand komt,
  • waarbij de kosten worden geminimaliseerd.

Een MVP is een minimale vorm van je product dat op de markt wordt ‘getest’. Je bent natuurlijk nieuwsgierig naar de levensvatbaarheid van je nieuw bedachte App. Tegelijkertijd wil je niet 100% van je budget besteden met beperkte kennis van de markt.

Met een MVP kom je tot de kern

Bij het ontwikkelen van een MVP is het erg belangrijk alleen de kernfunctionaliteiten te ontwikkelen die een specifiek probleem oplossen en de eerste groep gebruikers tevreden stellen. In wezen is een MVP het basismodel van je product dat voldoet aan het primaire doel dat je wilt bereiken.

Het bouwen van een MVP is een iteratief proces. Niet alleen helpt een MVP bij het valideren van je idee voor een mobiele app. Ook geeft het richting aan welke functies je nog meer moet opnemen om succesvol te zijn.

Onze teams richten zich specifiek op het ontwikkelen van apps in trajecten waarbij een MVP neergezet moet worden. Het zijn ervaren en eerlijke developers. Naast de ontwikkeling van de app kunnen zij ook de (backend)hosting en support op de app leveren. Ze zijn op die manier verantwoordelijk voor het totale eindproduct en niet slechts een onderdeel.