Sites, shops & Portals

Dynamisch, meertalig, responsive en gericht op je bezoekers.

Wij bouwen dynamische, meertalige content- en datagedreven responsive websites, webshops en portals. De identiteit van de bezoeker en de semantiek is hierbij bepalend voor het type content.

Doordat we vanaf het begin uitgaan van een schaalbare infrastructuur maken onze oplossingen van je website een toekomstbestendig, internationaal en conversieverhogend platform. Schieten je bezoekersaantallen of verkoopcijfers omhoog, dan behoudt de site of een optimale gebruikerservaring.

Om maximale flexibiliteit op het online platform te waarborgen kiezen we altijd voor een architectuur die dit mogelijk maakt. Het liefst werken we met een losse front-end-laag die interacteert met een API-middellaag. Daaraan koppelen we eventuele productsystemen, zoals je CMS, Billing, Finance, CRM en meer. Zo blijft het altijd mogelijk om met nieuwe innovaties door te ontwikkelen op de presentatielaag, zonder ingrijpende ombouw- of migratietrajecten. Ook onderhoud of upgrades van verschillende onderdelen binnen de architectuur kan hiermee vrij probleemloos en zonder risico worden doorgevoerd.

Sites, Shops & Portals: Technisch

Websites en webshops ontwikkelen we met technologieën die het best aansluiten bij de behoefte of reeds bestaande systeemlandschap. We maken gebruik van zowel open source als closed source (contentmanagement)systemen. Enkele voorbeelden van deze CMS’en zijn het flexibele WordPress, het community-gerichte Drupal, het schaalbare Hippo, webwinkel-CMS Magento of het Sylius e-commerce platform. We kiezen altijd de oplossing die het beste past, zonder beperkingen.

Door strikt gebruik te maken van open standaarden en de keuze voor de genoemde architectuur behouden we de flexibiliteit om bepaalde onderdelen in de toekomst te vervangen.

Meer weten over sites, shops en portals? 

Pim van der Linden

Bel of mail Pim van der Linden

088-5553300 | pim@enrise.com

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search