Waarom procesautomatisering?

Structuur, efficiency en inzicht

Elke dag heb je in je organisatie te maken met processen: taken die je gezamenlijk uitvoert om iets gedaan te krijgen. Naarmate de organisatie groeit, worden die processen complexer en verlang je naar een andere aanpak die effectiever is. Daarom is procesautomatisering belangrijk.

Redenen om tijdrovende, ingewikkelde en foutgevoelige processen te automatiseren:

  1. Het geeft structuur aan je organisatie
  2. Automatisering laat je mensen efficiënter werken
  3. Dit elimineert fouten in kritische bedrijfsprocessen
  4. Meer inzicht
  5. Het maakt je organisatie schaalbaar
  6. Procesautomatisering maakt je bedrijf beter, sneller, goedkoper

Zie ook: 6 Voordelen van procesautomatisering voor je complexe business

Enrise is winnaar van de Dutch Interactive Award voor de beste online service die ingewikkelde processen in de huurwoningmarkt automatiseert.

 

Afspraak maken

Bespreek samen met Enrise de mogelijkheden van procesautomatisering voor jouw organisatie.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Zelf doen of uitbesteden?

Het automatiseren van je dagelijkse processen kun je in eigen huis doen of uitbesteden. Vanuit Enrise komen we vooral bij bedrijven in die laatste categorie. De reden is simpel: met je eigen ogen naar je eigen werkwijze en processen kijken, levert maar matige vooruitgang op. Juist als je een ‘buitenstaander’ als ons meeneemt in je processen krijg je een vernieuwde kijk op je eigen aanpak. Samen bepalen we wat de beste weg is naar een geautomatiseerd proces.

Natuurlijk kun je alles uitbesteden. Maar we vinden het ook belangrijk dat je als organisatie zelf kunt doorontwikkelen. Procesautomatisering gaat dan ook het best als je samenwerkt. Het houdt in dat wij met onze agile teams bijvoorbeeld de eerste aanzet doen: we zetten de infrastructuur en techniek op, ontwikkelen de eerste geautomatiseerde processen en leveren een product op waar je als organisatie mee verder kunt. Je kunt met je eigen ontwikkelteam uitbreiden, uitbouwen, processen verfijnen of toepassen op andere workflows. Sta je op het punt daar nieuwe of grote stappen in te willen maken, dan haak je weer je technisch partner aan. Bijvoorbeeld om zelfs je ontwikkelproces te automatiseren.

Wij zien het ontwikkelen van procesautomatisering als een spel om samen te spelen. Dus uitbesteden, met als doel ervan te leren om het als organisatie vervolgens zelf te kunnen.

Klanten

Mijndomein

Simpel

Kantorenwizard.nl

Panelart

De Persgroep

Cases

Schaalbare toekomst voor vrachtwagenhandel

Geautomatiseerde workflow in een groeiende organisatie.

Inspirerend verkoopplatform voor beeldmakers

Voor Panelart automatiseerden we het in- en verkooptraject met een ‘fee op maat’ voor beeldmakers en materiaalleveranciers

Minder druk op sales- en supportafdeling

Meertalige productconfigurator met specifieke camera-oplossingen voor machines, voer- en vaartuigen.

Meer weten over het automatiseren van je (bedrijfskritische) processen? 

Pim van der Linden

Bel of mail Pim van der Linden

088-5553300 | pim@enrise.com

Kunnen we helpen?

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Laat hier je bericht achter, inclusief telefoonnummer, dan bellen of mailen we je terug.

Start typing to search