Simpel wint ABN AMRO Webshop Award 2024-2025

Enrise

10 september 2024

We geven het eerlijk toe: we vinden het te gek als onze opdrachtgevers in de prijzen vallen. Met gepaste trots kunnen we dus melden dat het langdurige technische partnership met Simpel opnieuw een publieksprijs heeft opgeleverd. Tijdens de uitreiking van de ABN AMRO Webshop Awards 2024-2025, ging Simpel er vandoor met de felbegeerde Webshop Award in de categorie Telecom.

Retailer of the year

Het ‘Retailer of the Year’ concept is een grootschalige consumentenverkiezing in Nederland. Naast de verkiezingen in Nederland, worden deze in België en Italië georganiseerd. Het concept is ontstaan uit de wens van consumenten om hun mening te delen over hun favoriete (web)winkels. Het belangrijkste doel van de verkiezingen is het genereren van positieve (media)aandacht voor retailers en het geven van meer inzicht in de mening van de consument over een (web)winkel.

Meer dan 212.000 consumenten deelden hun mening over hun favoriete retailers en Simpel werd beloond voor hun klantvriendelijke webshop. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor van hoofdsponsor ABN AMRO in Amsterdam werden alle categoriewinnaars bekendgemaakt en ontvingen zij hun awards.

10 jaar technisch partnership

De samenwerking tussen Simpel en Enrise gaat al terug naar 2014. In die tijd hebben wel samen veel moois bereikt. Naast de veelbekroonde website ontwikkelden we vorig jaar ook de nieuwe Simpel app. Hiermee kan Simpel en moederbedrijf Odido nog beter haar 1 miljoen klanten bedienen. Wil je er meer over weten? Lees dan een van de artikelen onderaan deze pagina.